vrijdag 3 februari 2017

Antislip beits

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Bestel simpel en snel jouw verfspullen online. Daardoor wordt uw houten terras of vlonder meteen al een stuk veiliger!


Antislip beits

CetaBever vlonderbeits antislip kleurloos liter is een transparante, zijdeglans, antislip houtbescherming voor buiten. Het is zeer geschikt voor toepassing op hard-, zacht- en geïmpregneerde houten vlonders maar ook op buitentrappen. Geschikt als transparante anti-slip laag op zowel onbehandeld als behandeld hout. Een transparante antislipbeits voor bescherming van geïmpregneerde hard- en zachthouten terrassen. Ook toepasbaar op buitentrappen.


Bevat microkorrels anti-slip. Glitsa trappenlak antislip 750ml is versterkt met polyurethaan, waardoor het slijt- en krasvast is. Door de toegevoegde anti-slip granulaat biedt het goede anti-slip bescherming voor alle zachthouten en hardhouten trappen, welke intensief gebruikt worden. Er zijn beitsen die een antislip -korrel bevatten waardoor je niet uitglijdt.


Bovendien is onderhoud van je vlonderplanken het behoud van je hout. Vlonderplanken en houten vlonders beitsen. Heb je een houten terras dat is gemaakt van vlonderplanken? De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis.


Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op een andere laklaag. De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap. De lak op waterbasis droogt snel en is reukarm.


Antislip beits

Ideaal voor het beschermen van hard- en zachthouten geïmpregneerde houten vlonders, terrassen en buitentrappen. Toepassing: Buiten, als transparante anti-slip beits op zowel onbehandeld als behandeld hout. Transparante zijdeglanzende antislip beits op solventbasis.


Zeer geschikt voor de bescherming van houten terrassen. Levert een antislip effect door de aanwezigheid van een antislip korrel. Vertraagt het vergrijzen van het hout. In tegenstelling tot coatings en anti slip tape is de conditie, vervuiling of vochtigheid van de ondergrond van ondergeschikt belang.


De antislip strips worden door middel van een polymeer kit of RVS schroeven. Deze coating bevat een unieke. Er is een fout opgetreden.


CetaBever antislip vlonderbeits kleurloos l is een kleurloze, transparante, zijdeglanzende antislip houtbescherming voor buiten. Cetabever trappenlak antislip transparant blank zijdeglans l is een watergedragen lak verkrijgbaar in mat, zijdeglans en zijdeglans anti-slip. Het beschermt en verzorgt uw hout en geeft uw hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Een laag beits biedt uitkomst! Antislip Korrels NS5zijn verkrijgbaar in wit en zwart.


Door het hout te beitsen , bescherm je het tegen invloeden van buitenaf. Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je een drankje morst. Nu zag ik op Internet diverse manieren om zelf anti-slip verf te maken (wit zand mengen met de verf bijvoorbeeld), maar ik las ook dat er speciale trappenlak verkrijgbaar is. Heeft iemand ervaring met trappenlak? Is dit echt goed anti-slip ? Beitsen is in essentie het aanbrengen van een extra laag op hout die bescherming biedt tegen vocht en groene aanslag.


Beits , oliën en vernis kopen bij GAMMA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts