donderdag 2 februari 2017

Montis axel rancho aanbieding

Montis axel rancho aanbieding

Offerte met projectprijzen? Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Boek uw Hotel in Ranco online. Reserveer online, laagste prijzen.


Montis axel rancho aanbieding

Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. The AXEL , with its broad seats, is a Dutch seating landscape. Its notable frame, almost entirely hidden from view, creates an open appearance. The elements come finished on all sides and can be arranged flexibly, just like the pillows. Met zijn langgerekte zitvlakken is de AXEL een Hollands zitlandschap.


De nuchtere vormgeving met zijn ongeëvenaarde zitcomfort is met recht uitgegroeid tot een eigentijds icoon. Kenmerkend is het onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken. Dit zorgt voor een open karakter. Doordat de Axel Bank verkrijgbaar is in tal van uitvoeringsmogelijkheden hebben we slechts een selectie gemaakt die rechtstreeks in onze webshop te bestellen is.


Als Montis Studio Rotterdam zijn wij al jarenlang dé Montis specialist van Nederland. Als geen ander weten wij dat een mooie aanbieding natuurlijk ook vraagt om het beste advies over uw nieuwe Axel bank. Het onderstel van de bank is bijna niet te zien, waardoor het lijkt alsof de bank geen verbinding heeft met de ondergrond.


Zak relaxed weg in de royale kussens en geniet van de modieuze uitstraling. Montis Axel bank combineert stijlvol design met optimaal comfort. Enkele uitgangspunten van Montis zijn kwaliteit, zitcomfort, eigenzinnige vormgeving en oog voor detail. Hetbedrijf geniet internationale allure door de intrigerende designs. Dit onderscheidde Montis van de andere merken.


Montis geloofde toen en nu nog steeds sterk in eigen ideeën en technieken en is continue op zoek naar nieuwe materialen om vernieuwende modellen en verrassende Montis banken op de markt te brengen. Modellen die voldoen aan de hedendaagse eisen, wensen en behoeften van klanten zoals u. Specialistisch advies nodig? Dé Montis webshop van Nederland. Kies uit producten vanaf € 395.


Het ontwerp van de bank is krachtig door zijn eenvoud. Deze door Gijs Papavoine ontworpen elegante zitbank met heerlijke zachte kussens heeft een uitnodigende uitstraling. Rancho is een aniline-leersoort, die door de geringe finish en natuurlijke nerf. Koop en verkoop montis axel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Nieuwe axel montis bank in rancho leder kleur antracieta leer. Deze heeft dezelfde afmetingen als de XL, met uitzondering van de diepte. Montis is een Nederlands merk dat tegenwoordig bekend staat om hoogwaardig zitcomfort.


De meubelen hebben een geheel eigen design met een persoonlijke uitstraling. Montis meubelen staan niet voor niets bekend om hun uitstekende kwaliteit. U hoeft niet lang te wachten op levertijden, informeer vrijblijvend naar onze aantrekkelijke aanbieding !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts