dinsdag 4 juli 2017

Babykamer brocant

Levering in Nederlan België, en Duitsland. Bekijk alle Bopita meubelen hier! Of neem contact op voor informatie! Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Ontdek assortiment Babykamer.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past! In babykamer pastel lieten we een aantal meubels staan die vervolgens een nieuwe kleur kregen. Aan deze babykamer heb ik een brocante kroonluchter en diverse accessoires toegevoegd.


Op de muur zit het sterrenbehang van Onszelf. Een brocante babykamertje in zachte pasteltinten met antieke en landelijke elementen is erg mooi! Natuurlijk mag een schattig ouderwets wiegje niet ontbreken. Compleet met roezels aan de bekleding.


Wij hebben unieke brocante meubels voor je babykamer in landelijke stijl.

Mooie oude commode babykamer brocante landelijk meubels. In de keur grijs geshilderd met een laag wax. Je kan van dit kamertje een prachtige jungle kamer maken (zoals op de foto), maar. Nostalgische brocante babykamer bestaande uit een witte kledingkast inclusief hangertjes, een wit ledikantje (× 120) en een bij. De knopjes zijn naar keuze in verschillende kleuren verkrijgbaar!


Wij helpen je graag met de babykamer styling voor een compleet ingerichte babykamer. Een antieke of brocante commode in de babykamer ? Neem een kijkje bij Het Inboedelhuis en bewonder de ruime collectie. Alle commodes kunnen naar wens geschilderd en op hoogte gemaakt worden en er zijn er altijd honderden op voorraad in onze hal in Waddinxveen. Om een hippe babykamer samen te stellen die niet op iedere hoek van de straat te verkrijgen is, is niet altijd even makkelijk en kost veel tijd. Daarom ben je bij Mevrouw Kraai op het juiste adres, die is altijd voor jou op zoek naar exclusieve en de meest bijzondere meubeltjes en accessoires.


Onmisbaar in de babykamer. Kijk hiervoor onder babykamer Renske Wil je deze babykamer graag compleet ingericht hebben? Van lievelijk blauw tot een tweeling babykamer.


Kom je langs in mijn winkeltje? Brocante jongens babykamer. Bij ons kun je complete brocante babykamers bestellen, maar je kunt onze brocante kasten, brocante commodes, brocante bedden en brocante wiegjes ook met elkaar combineren voor een prachtige landelijke babykamer op maat. Met alleen een ledikantje ben je er nog niet.


Een vintage ledikant geeft de kinderkamer extra karakter.

Ben je op zoek naar een moderne of landelijke babykamer ? Of zoek je een complete babykamer in een specifieke kleur? Via de filters op deze pagina kun je ons ruime aanbod babykamers verkleinen zodat er alleen maar babykamers overblijven die aan jouw wensen voldoen. Zo vind je op een handige manier jouw ideale babykamer ! Onze winkel in de buurt van Rotterdam verkoopt met enige regelmaat Retro meubeltjes en ledikantjes.


Kijk even in onze webshop naar het huidige aanbod en wellicht vindt u het Retro meubeltje dat u zoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts