dinsdag 4 juli 2017

Sidetable spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel Spiegel online of kom langs in de showroom in Tiel. Goossens viert het jarig jubileum met kortingen tot wel.


Al onze voorraad producten bezorgen we binnen 2-werkdagen bij je thuis. Teakhout dressoir, sidetable en spiegel.

In januari komt er ook nog een salontafel beschikbaar. Dan wordt de hele set €5000. Deze sidetable van LaForma lijkt zo uit The Museum of Modern Art in New York te komen. Het originele design valt extra op dankzij de bekleding met spiegelglas: de Louis is een stijlvolle blikvanger die je woonkamer een moderne uitstraling geeft! Sidetable Spiegel met chroompoten.


De sidetable is afgerond met een laag van spiegelglas. Hierdoor heeft deze tafel een. De keuze voor de perfecte sidetable is ten eerste afhankelijk van de stijl van jouw interieur.

Houd jij bijvoorbeeld van de industriĆ«le look of ben jij juist meer het ‘modern living’-type? Let ten tweede bij de aanschaf ook op het materiaal en de hoogte: zo kan het sfeervol zijn om boven de wandtafel rekening te houden met ruimte voor een schilderij of een spiegel. Met een spiegel erboven heeft de sidetable genoeg aan een plant in een stijlvolle pot.


Als je hal behangen is met een fleurig motief, bol. Bekijk alles met sidetable met spiegel ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Op het tafelblad van de sidetable plaats je klassieke accessoires zoals kandelaars, vazen of een gedroogd boeket. Woon je in een modern en nieuw huis, kies dan voor een moderne side table met rechte hoeken.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Bestel hier stoelen online. Design fauteuils tegen lage prijzen.


De tafel heeft twee handige lades en een uitklapbare spiegel waar u ook items onder kunt bewaren. Ook in kleinere kamers kunt u met de sidetable dus sfeer creƫren zonder dat u veel ruimte nodig heeft.

De mooi afgewerkte tafels worden veel gebruikt om accessoires of een mooie plant op te zetten. Een vloer is sfeerbepaler. Vloeren bepalen de inrichting in uw woning.


Omdat u met vloeren kunt spelen met kleuren. Maar een sidetable of een bijzettafel is meer dan een stuk tafeloppervlak: het is ook een opbergplek voor allerlei spullen. Pak ze in een mand en schuif die onderop de tafel.


Bovenop de sidetable kan je naast mooie spullen ook handige spullen kwijt. De Nederlandse vertaling van sidetable luidt officieel: bijzettafel. Als we het bij Furnea hebben over sidetables, bedoelen we echter geen kleine bijzettafels, maar eigenlijk consoletafels. Oftewel smalle hoge tafels die je perfect ergens tegenaan kunt zetten voor meer sfeer in huis. Daarom wordt het ook weleens een wandtafel genoemd.


Ook biedt de sidetable ruimte voor leuke woonaccessoires zoals een mooie plant om je ruimte op te fleuren. Hij is bovendien ontzettend handig en multi-inzetbaar. Gebruik de sidetable als compacte werkplek, kaptafel of als opbergoplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts