maandag 17 juli 2017

Cortenstaal kunstwerken

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Een prachtig CorTenstaal kunstwerk past in elke tuin.

U kunt zo een kunstwerk van CorTenstaal laten maken door W. Wij zijn dé specialist op het gebied van CorTenstaal en beschikken over de juiste mensen en machines om uw kunstwerk te realiseren. Wij zijn een familiebedrijf met passie en vakmanschap als het gaat om metaal. Door producten te vervaardigen van cortenstaal , scoren we hoog op authenticiteit, voor onze klanten. Kunstwerken gemaakt cortenstaal.


Het beeld had een waarde van 60. Een cortenstaal sokkel is een echt pronkstuk in uw tuin. Plaats bijvoorbeeld een vuurschaal, kunstwerk of misschien wel een bloemstuk op de cortenstalen zuil en hij zal alle aandacht krijgen.

Een U-sokkel biedt overigens de mogelijkheid voor houtopslag. Wij kunnen adviseren in het gebruik van materialen en de mogelijkheden in staal om een kunstwerk te ondersteunen. Opdrachtgever: Gemeente Delft. Op de Vrijheidsweg in Ouddorp is het afgelopen weekend een bronzen kunstwerk gestolen. Uitvoering: Alle constructies worden uitgevoerd met ofwel een cortenstalen bekleding ofwel een cortenstalen constructie.


Voor de steigers wordt een dek van streetdeck toegepast. Tuinornamenten van cortenstaal zijn bijzonder en exclusief, omdat cortenstaal vrijwel in geen enkel tuincentrum wordt verkocht. Rechthoekige kokers, vierkante kokers en ronde buizen in cortenstaal. Bestel hier jouw cortenstaal -onderdelen, halffabricaten en maatwerk. Aan het staal wordt chroom en koper toegevoegd om een dichte oxidehuid te realiseren.


Ook kunt u de kleine sokkels gebruiken als krukje bij b. Architecten gebruiken het dan ook veelvuldig bij bekledingen van gevels en kunstwerken. De cortenstaal sokkel ontleent zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag. Zodra je cortenstaal buiten zet, komt er automatisch een roestlaag op.


Die laag is zo dicht dat het onderliggende materiaal niet wegroest zoals bij gewoon staal. Van cortenstaal worden plantenbakken gemaakt, maar ook borderranden, tuinverlichting, kunstwerken , bruggen, zeecontainers en zelfs wolkenkrabbers.

Cortenstaal platen bestellen. Het wordt steeds vaker gebruikt voor plantenbakken, vijvers en zelfs kunstwerken in tuinen en parken. Het grote voordeel is dat dit materiaal geheel onderhoudsvrij en hufterproef is, en tegelijk een zeer lange levensduur heeft. Wij ontwerpen en realiseren kunstwerken op maat. Heeft u zelf een schets of een beeld in gedachte?


Of bent u op zoek naar een persoonlijk aandenken ? Door zijn sterkte en de kenmerkende roestkleur, is cortenstaal zeer geschikt voor onder andere kunstwerken , keerwanden, gevelbekleding en bloembakken. Wilt u ook een product in cortenstaal laten maken? Laat het ons weten, vaak is er meer mogelijk dan u denkt! Door op deze link te klikken kunt gemakkelijk een aanvraag inzenden. De blok sokkel wordt gemaakt uit 2mm dik cortenstaal en is daarmee een stevige zuil voor in elk type tuin.


In zijn werk maakt Bart vaak gebruik van gebruikt materiaal en metaalafval uit fabrieken. Wat voor anderen rommel is maakt hij tot een uniek kunstwerk. Veelgebruikte materalen zijn rvs, cortenstaal en allerlei afvalmetaal, soms gecombineerd met hout.


De sterkte is vergelijkbaar met die van roestvrijstaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts