dinsdag 18 juli 2017

Muursticker ballon

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Kies uit producten vanaf € 140.


Deze muursticker is verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Eenvoudig aan te brengen op een gladde ondergron zoals een gladde muur, glad behang (een licht werkje er in mag), een deur of een kast. Leuke muursticker ballon voor een kinderkamer. Heb jij een saaie muur die je wilt opfleuren?


Dan is deze muursticker ballon wat voor jou. Het ontwerp bestaat uit meerdere heteluchtballonnen met elk een ander patroon, en een zeppelin. De elementen kun je afzonderlijk van elkaar op je muur plakken voor je eigen patroon.


Lilipinso muurstickers ballonnen XL. De ballonnen kun je los van elkaar knippen om zelf een mooie compositie te maken.

De sticker is in meerdere kleuren beschikbaar en kan worden gespiegeld. Hij is grijs van kleur en de afmetingen zijn 4x 58cm. Het is ook mogelijk om deze sticker in een andere afmeting en kleur te bestellen.


Hoge kwaliteit Vinyl Stickers. Niet alleen leuk op de muur maar ook erg leuk op de deur of als geboortesticker op het raam! Superleuke muursticker voor op de kinderkamer. In het touwtje van de ballon zit de naam verwerkt.


Uiteraard kan dit ook vervangen worden door een andere tekst, bv Ik hou van jou, etc. MUURSTICKER - LUCHTBALLON - BALLON - DIEREN - WANDDECORATIE - KINDERKAMER - BABYKAMER - JONGEN - MEISJE - nr 999. Levensgrote roze met goud. Ook leverbaar als verfsjabloon zodat u de afbeelding op uw ondergrond kunt schilderen.


In verschillende formaten en kleuren leverbaar. Deze XL muursticker is erg gaaf voor de kinderkamer. Deze roze XL ballonnen muursticker in mooie subtiele roze tinten is een echte eye-catcher voor de kinderkamer. De tekst of afbeelding wordt gemaakt van een matte folie ( muursticker ) of een sjabloon.


De matte folie ( muursticker ) is geschikt voor binnen gebruik op alle gladde muren en glasvezelbehang en tevens ook voor meubels, deuren en ramen.

De sjabloon folie hecht zowel op gladde als ruwe ondergronden. Muurstickers hechten niet op ruwe ondergronden. Gemakkelijk Versier je huis met deze mooie ballon krijtbord sticker. In de woonkamer, of de keuken, kunt u schrijven de gebeurtenissen van de familie. De site staat vol leuk materiaal, zoals papiermodellen en scrapbooks.


Met deze stickers geef je een meisjeskamer een zachte uitstraling. Door de zachte kleuren is dit zowel voor een babykamer als een meisjeskamer een prachtige decoratieve sticker. De muurstickers hebben een mooie matte uitstraling en zijn altijd weer makkelijk te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Een muursticker kan in de kinderkamer net de finishing touch geven!


Met een kinder muursticker heb je in een paar minuten een hippe kinderkamer. Er zit gegarandeerd een sticker bij die je kindje super mooi vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts