vrijdag 14 juli 2017

Spiegel met tekst maken

De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bestel of kom langs in Dalen! Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Laat een spiegel graveren met een eigen persoonlijke tekst.

In de vervolgstappen voegt u eenvoudig de tekst toe. Een spiegel graveren wij in hoge kwaliteit met een computergestuurde laser graveermachine. Met foto, logo of tekst , wij maken de mooiste spiegels.


Specialisten in het graveren van spiegels naar mooie kunstobjecten Onze kracht is mooie ontwerpen te maken met foto’s, logo’s en of tekst. De bedrukte spiegel met tekst is al jaren een heel populair kado bij ons in de winkel. Grappig om te geven, leuk om te krijgen, en hij is nog funktioneel ook. Al onze spiegels kunt u laten graveren met een persoonlijke tekst , dit kan een gedicht zijn, maar bijvoorbeeld ook de tekst (en afbeelding) van een geboortekaartje.


Voor een huwelijk kunt u deze laten graveren met de namen van het bruidspaar de trouwdatum, en misschien het gedichtje uit hun trouwkaart.

Plaats in het design programma uw eigen foto op de spiegel en zet eventueel een leuke bijpassende tekst op de tegel. Er staan ook vele ontwerpen tot uw beschikking waar u gebruik van kan maken. Neem eens een kijkje in onze design catalogus voor de beschikbare ontwerpen. Achterzijde is net als een gewone spiegel en kan eventueel met de.


Wij graveren de spiegels aan de achterkant waardoor de spiegel aan de voorkant mooi glad blijft en het lijkt alsof de afbeelding in de spiegel gegraveerd is. Spiegels met foto, logo of tekst. Jubileum spiegel met foto, logo of tekst. Een uitnodiging voor een 10-jarig jubileum en geen idee wat je moet geven?


Tekst spiegel stickers -Op bestelling gemaakt, maakt u een prachtige huis -Hoge kwaliteit. Betalen met iDEAL mogelijk. U stuurt de tekst wij maken een passend ontwerp voor u, pas na uw accoord gaan wij de spiegel graveren met tekst. Als de spiegel met tekst is gegraveerd kan het er nooit meer af. Een spiegel is een leuk cadeau voor jezelf, maar ook om cadeau te geven aan iemand anders.


Bijvoorbeeld als housewarming cadeau of als huwelijkscadeau. Met een persoonlijke spiegel maak je vast en zeker een goede indruk! Door bij een cadeau op de groene ‘start hier met personaliseren’ knop te drukken start je met het maken van je cadeau.

Als je wilt kun je ook nog kiezen voor een tof design om je unieke cadeau helemaal af te maken. Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen. Vergelijk alle webshops en bespaar tot via Kiesproduct!


Uw foto, logo of tekst op spiegel printen kan snel en goedkoop bij Reclameland. In full colour en met witte inkt! Eigen formaat of contour mogelijk.


Het leuke van een spiegel graveren is dat er van alles mogelijk is op het gebied van personaliseren. U kunt bijvoorbeeld uw eigen afbeeldingen, teksten , logo’s en lettertypes uploaden. Met het aangeleverde materiaal maken wij een aantal voorstellen.


Zo kunt u kunt zien hoe de beelden en teksten geplaatst kunnen worden in het gekozen formaat. Info over tekst op spiegel. Resultaten van zoekmachines! Wij maken voor elke spiegel een mooi ontwerp, wat past bij uw wensen en mogelijkheden.


De dpiegels worden aan de buitenkant bedrukt. Wilt u zelf een tegeltje maken dan doet u dat natuuurlijk bij Tegeltjes. Deze tegeltjes kunnen worden voorzien van je eigen tekst.


Een tegeltje met tekst is leuk om aan de muur te hangen. Elke tekst kunnen wij op een tegeltje drukken. Als tekst voor op een tegeltje kun je denken aan een spreuk of een gedichtje.


Want je had vast al gezien dat we ook een spandoek of plakletters voor je kunnen maken. Dit doen we met een kundig en hecht team. Ieder goed in zijn eigen vakgebie samen sterk in het totaalproces.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts