woensdag 5 juli 2017

Cellenbetonblokken afmetingen

Bij ons kunt u terecht voor cellenbetonblokken in alle denkbare soorten en afmetingen. Betoncellen is alleen meer dan een leverancier van gasbeton of cellenbetonblokken. Wij verzorgen ook maatwerk en hebben we een nieuw bouwsysteem ontwikkel welke bijdraagt aan een gezond leefklimaat. Cellenbeton afmetingen U vindt op BouwmaterialenKopen.


De lengte is standaard 5of 600mm.

U kiest zelf de juiste breedte en hoogte en zo bepaalt u welke cellenbetonblokken u nodig heeft om deze vervolgens gemakkelijk online te kopen via onze webshop. Ronde cellenbetonblokken zijn ideaal om bijvoorbeeld een ronde wand te maken, bijvoorbeeld voor een inloopdouche met ronding. Omdat de blokken reeds rond zijn maak je met het grootste gemak de mooiste ronde objecten.


Deze blokken worden per stuk gemaakt en de afmetingen verschillen tussen de diverse merken. Plaats de eerste rij aan cellenbetonblokken in het metselprofiel. Het kan zijn dat je het laatste blok op maat moet zagen.


Bevestig veerankers op de eerste blokken en tegen de muur. Plaats vervolgens rij voor rij de rest van de gasbetonblokken tot aan het plafond.

De blokken moeten in wildverband worden geplaatst. Dan is de kans groot dat je cellenbetonblokken gaat gebruiken. Ze zijn net zo stevig als beton maar zijn licht en eenvoudig te bewerken. De cellenbetonblokken zijn in verschillende maten verkrijgbaar en je kunt ze helemaal passend maken door ze te zagen.


De samenstelling en afmetingen van de lateien zijn afgestemd op die van andere cellenbeton producten, wat de verwerking ervan vergemakkelijkt. Daarnaast kan dit product ook worden toegepast in niet-cellenbetonnen constructies. Het Ytong blok is een multifunctioneel bouwproduct voor tal van dragende en niet-dragende constructies in woningen, winkels, kantoren en andere vormen van utiliteitsbouw. Door de handzame afmetingen en het lichte gewicht laat het blok zich makkelijk en snel verwerken. Ytong is een licht bouwmateriaal dat voldoet aan de hoogste isolatienormen.


Bovendien is Ytong vochtongevoelig, brandwerend en dragend. Op zoek naar Ytong blokken in cellenbeton? Ontdek het assortiment van de Ytong-blokken in cellenbeton bij Hubo. De maten van gasbetonblokken in ons assortiment variƫren van lengtes van 5tot 6millimeter. De hoogtematen van de gasbetonblokken variƫren van 2tot 2en 4millimeter.


Deze cellenbetonblokken zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen. Dit geldt voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. De Ytong blokken zijn bijzonder handig bouwmateriaal en daarbij makkelijk te verwerken.

Er bestaan verschillende diktes en hoogtes cellenbetonblokken. Standaard afmetingen cellenbetonblokken. Het gemiddeld vochtgehalte van cellenbeton bedraagt bij aflevering maximaal volumeprocenten. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Dit zijn de meest gebruikte maten als het gaat om betonblokken.


U kunt de betonblokken bestellen per hap. De hoeveelheid betonblokken per hap hangt af van de afmeting van de betonblokken. Door het toevoegen van een gasvormende toeslag ontstaat een poreus en isolerend materiaal.


Betonblokken zijn geschikt voor alle kleine en grote klussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts