maandag 3 juli 2017

Sokkel met bloempot

Ruim assortiment online bestellen! Vind de nieuwste collectie. Alle tuinsokkels vind je op beslist. Bestel snel jouw buitenverlichting. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Ontdek ons unieke assortiment bloempotten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Mooie bloempot plus sokkel voor binnen of buiten decoratie. Vrijwel alle producten komen uit onze.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Deze Set van Sokkels met Bloempot van Rood Marmer zijn met de Handgemaakt in Indonesië.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het rode marmer kenmerkt zich door de vele kristalstructuren die er doorheen lopen. De Hoogte is 97cm en de Diameter is 40cm. Franse bloempot met sokkel.


Gietijzeren vazen met oren, bloempot ,. Niet alleen een sieraad voor uw tuin, maar ook superleuk om te plaatsen bij de oprit, toegangspoort of bedrijfsruimte. Prachtig in combinatie met een bijpassende sokkel. De eikenhouten sokkels worden bij ons na het droogproces eerst haaks (recht) afgezaagd en hierna geschaafd én geschuurd. Met iedere door ons aangeboden sokkel streven wij naar de beste kwaliteit in zijn soort.


De tuinvazen en losse sokkels zijn apart te bestellen, U kunt zo zelf de combinatie maken naar uw wens. Bloempotten zijn bij Tuindirect tegen de scherpste prijzen te vinden. Sokkels zijn vaak rechthoekig, vierkant of rond qua vorm. Met een plat plateau aan de bovenkant om het betonnen tuinbeeld op te plaatsen.


Ondanks dat sokkels qua ontwerp vorm vaak redelijk gelijk zijn, zijn er toch ontzettend veel opties om uit te kiezen. We hebben veel keus in bloempotten en manden, van klassiek terracotta en geglazuurd aardewerk tot lichtgewicht potten in moderne, landelijke of klassieke sfeer. De Pure serie van Elho is een strakke en stijlvolle oplossing, die overal bij past en ook nog verrijdbaar is.


Bekijk het bord zuilen, pilaren, sokkels van wdcvos op Pinterest.

Bekijk meer ideeën over Interieur, Decoratie en Plantendecor. De glanzende uitvoering heeft een meerprijs en een iets langere levertijd dan de matt of zijdeglans afgewerkte zuilen. Op deze mooie betonnen bloempot zitten twee vogeltjes. In combinatie met de mooie takken op de pot een mooi tafereel.


Leuk voor in iedere tuin, balkon of op het terras. U kunt een kleine sokkel los bestellen of direct meerdere. U kunt online een sokkel voor uw tuinbeeld bestellen.


Heeft u vragen over een sokkel kopen voor uw beeld? Neemt u dan gerust contact met ons op. Alle buitenpotten worden nog met de hand gemaakt. Daarom is geen enkele pot hetzelfde, maar wel altijd authentiek.


Stenen bloempot voor buiten. Behalve aardewerk bloempotten voor buiten verkopen we bij Warentuin ook stenen bloempotten voor buiten. Een stenen bloempot voor buiten geeft je tuin een strakke uitstraling. Met de Greenville bloempot met waterreservoir van Elho kan je zonder moeite voor je planten zorgen.


Het strakke, naadloze ontwerp van deze design bloempot verbergt een handig, geïntegreerd waterreservoir dat er voor zorgt dat jouw plant altijd genoeg water heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts