vrijdag 28 juli 2017

Bedsprei goud

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Gemaakt van 1 soepel, voorgewassen linnen met een natuurlijke uitstraling. Geweven met een speels streeppatroon.


Ons assortiment bevat meerdere bedspreien , dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen.

Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer. Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar. Rijk en weelderig fluweel.


Deze bedsprei geeft je comfort, warmte en een flinke dosis stijl. De bovenkant van het satijnen bedsprei is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig satijn en heeft een prachtige glans. Of je nu kiest voor een warm wollen deken, een gebreide bedsprei , een katoenen deken of een fleece … met Marie-Marie is je bedje altijd netjes gespreid! En dat in verschillende stijlen.


Wordt het een royale bedsprei tot op de gron een subtiele bedloper of een speelse bedsprei voor je éénpersoonsbed? Bij ons vind je een exclusief aanbod.

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Ons ruime assortiment beddenspreien bevat diverse spreien in allerlei kleuren en diverse maten. Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling.


Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. Spreien, dekens en plaids te bestellen van kinder- tot lits-jumeaux formaat.


Fraaie dessins van zachte materialen. Gebaseerd op de laatste trends. Een bedsprei geeft de slaapkamer een mooie uitstraling én beschermt het beddengoed tegen stof.


Shine Lifestyle bedspreien setLuxe bedsprei van zijdezachte. Bovendien zorgt de juiste bedsprei voor de finishing touch. Ons aanbod 1-persoons bedspreien varieert van effen spreien in subtiele kleuren tot bedspreien met een vrolijk of juist klassiek dessin.


De bedspreien zijn te verkrijgen in verschillende basiskleuren als antraciet, crème, wit en taupe zodat ze in elke slaapkamer passen. In ons assortiment vind je bedspreien van 1 katoen, micropercal en gemengd katoen. Katoen is een natuurlijk product wat goed ademt en koel aanvoelt.


NL jouw online woonwarenhuis. Spreien hebben een speciale functie in de slaapkamer, je kunt er je bed mee afdekken en op deze manier snel een opgeruimde kamer tonen, wel voor het afdekken je beddengoed goed laten luchten.

Ook kun je een sprei gebruiken als Grandfoulard en deze drapere. Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen op bedspreien. Wist je dat een mooie en kwalitatieve sprei echt niet altijd duur hoeft te zijn?


De spreien in ons assortiment hebben altijd een standaard goede prijs. Daarnaast geniet je het hele jaar door ook nog eens van speciale aanbiedingen en acties waardoor er hoge kortingen op de spreien zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts