maandag 17 juli 2017

Hoog plantentafeltje

Alle meubels voor in huis online! Vergelijk en bestel via beslist. Ruime keuze tegen lage prijzen. Koop en verkoop plantentafel hoog eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Een bloempot op een plantentafel is een echte blikvanger! Plantenkrukken en bloempottafeltjes zetten de plant letterlijk op een verhoging. Dit geeft ruimte en maakt het ook makkelijker om een plekje te vinden voor je plant. Hoge plantenkrukken en lage tafeltjes combineren leuk in een groepje. Geef een eigen twist aan het item door enkele mooie planten en deco items op de plantentafel te plaatsen.


Kies een plantentafel die daarbij past. Daarbij is het belangrijk om te letten op het materiaal van de tafel.

Metaal zorgt voor een industriële of strakke look, terwijl een plantentafel volledig van hout vaak goed past bij een landelijke inrichting. Heb je thuis een moderne inrichting? Dan past een plantentafel met glas daar heel goed bij. Deze rotan plantentafel van Sweet Living is gemaakt van rotan en zink.


De plantentafel heeft een rond model en staat op houten pootjes. Het blad is gemaakt van rotan met daarin zink. In het blad kunnen plantjes wo. Klein antiek plantentafeltje.


Let ook op de hoogte van de plantentafel of telefoontafel: kies voor een lage plantentafel als je er een mooi schilderij boven wilt hangen. En ga voor een hoge plantentafel als je wilt dat het item opvalt in jouw interieur. Ook de kleur van de bloementafel is belangrijk: wit of zwart passen bijna in ieder interieur.


Wij hebben diverse modellen plantentafels die wij uit voorraad kunnen leveren. Plantentafels voor binnen en buiten besteld u voordelig en snel bij Shop5. Een zeer stijlvolle vierkante plantentafel voor in de moderne woonomgeving.


Met een dun frame en naadloze.

Vorige Artikel van Volgende. Overzicht Hoog plantentafeltje. De zes bovenvlakken zijn in patronen. Koop nu en betaal pas over dagen!


Een plantentafel is niet alleen een hoog , bruin model waar slechts een plant op te zetten is. Dit plantentafeltje is handig in gebruik en heeft schappen en daardoor Multi-inzetbaar. De houten planten tafel is zowel buiten- als binnen toepasbaar.


Door de praktisch layout kunt u er veel planten of bloemen op plaatsen. Plaats een plantentafel in de hal en hang er een spiegel boven. Zet er een mooie vaas orchideeën op en een stijlvolle, decoratieve schaal voor spullen die anders vaak los rondslingeren, zoals je sleutels of je horloge.


Het smaakvolle plantentafeltje is voorzien van handige plateaus. Zo kunt u eenvoudig genieten van meer planten en bloemen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts