woensdag 12 juli 2017

Klok lp

Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Out of the Blue glazen wandklok lp Record. Klok die uitziet als een LP. AA batterij (niet inbegrepen). Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Deze klok is gemaakt van een echte LP. Hier zijn drie simpele, witte wijzers op aangebracht die de tijd aangeven. Elke klok is gemaakt van een andere LP en daarmee is elke klok dus hartstikke uniek.


Aan alle licht nostalgische vrienden van de LP – we hebben weer wat voor jullie. Zijn we het erover eens dat een LP méér is dan een donkere schijf die deuntjes speelt?

Welnu, bij deze krijgt de LP ook écht een ander nut. Zie hier de personaliseerbare LP wandklok. Zonder muziek, maar je kan je eigen tekst toevoegen uit je favoriete lied. Aiden records glazen klok in lp form nieuw in de doos a broadway production aiden records stereo side a rpm fifth ave. Nieuw Ophalen of Verzenden.


De wijzer hebben een bijpassend design. De klok loopt op een gewone batterij en is gemakkelijk aan de. We hebben iets nieuws: echte lp - klokken ! Leuk voor bij je vinyl-collectie of om kado te doen! Voor de prijs hoef je het niet te laten: ze kosten 9. Verkrijgbaar in: Rood of Beige.


De LP klok heeft een diameter van ca. Deze prachtige klok ziet er geweldig uit in elke kamer en zal een unieke sfeer aan uw interieur toe voegen. De laatste klokken trends.


Unieke personaliseerbare Lp klokken van Zazzle. Kies een uniek design voor je klok en blijf bij de tijd. Bestel vandaag nog op Zazzle! Veilig bestellen van een LP klok.


Een LP (ook wel elpee) klok online bestellen bij Retroklok.

Wij zijn een Nederlandse webshop en houden ons aan de Nederlandse wetgeving. Dat betekend dat u een bij ons bestelde vinyl klok altijd dagen op zicht heeft. Gitaar en Saxofoon Let op: De klokken zijn gemaakt van gebruikte elpees en bevatten mogelijk lichte gebruikers sporen. Tevens kan de vorm van de.


De NeXtime Vinyl Tap glasklok is bedrukt met een afbeelding van een zwarte LP met een rode cirkel in het midden en is hierdoor een echte eyecatcher De grote spiegelende wijzer heeft de vorm van een pick-upnaald Zo hoort u de muziek bijna echt spelen De klok zal direct opvallen en is een uitstekend cadeau voor een muziekliefhebber Deze wandklok past. Resultaten van zoekmachines! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Verkoop eenvoudig lp klokken. LP vinyl klok wandklok Pink Floyd the Wall.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts