dinsdag 25 juli 2017

Zilveren sidetable

Goossens viert het jarig jubileum met kortingen tot wel. Al onze voorraad producten bezorgen we binnen 2-werkdagen bij je thuis. Hier staat relaxen voorop. Bekijk het aanbod online ! Binnen tot werkdagen in huis.


Zilveren sidetables tegen lage prijzen.

Bestel hier tafels online. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Op zoek naar zilveren sidetables? Op deze pagina vergelijk je stuks direct bij webshops.

Stijlvolle sidetable in barokstijl, de sidetable is gemaakt van hout en heeft een zilveren kleur. Dit leuke zilveren sidetable heeft een antieke, barok look en is een echte eyecatcher. Zet hem in de woonkamer of gebruik hem als nachtkastje in de slaapkamer. In de lade kun je diverse, kleine spulletjes opbergen, zoals bijvoorbeeld een slaapmasker of nachtcrème.


Hoogvliet Rotterdam Gisteren. UrbanSofa Boomstam Sidetable Live Edge De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Prachtige nieuwe queen ann serie met zilveren poten, bestaande uit een schitterende. Elk hardhouten tafelblad is tot wel vijf centimeter dik en. De uitgebreide, handgemaakte versieringen en ornamenten in combinatie met de zilveren kleur maken deze sidetable een eyecatcher voor uw huis.


Of het nou in de woonkamer, slaapkamer of de hal is deze sidetable valt op. Een antieke afwerking geeft subtiele gebruikerssporen en dat benadrukt het klassieke en elegante karakter van dit prachtige. Kies uit 2producten vanaf € 399. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Sidetable Model: Venice - Goud De elegante sidetable VENICE combineert de moderne design normen met de flair van het tijdperk van de barok en rococo. Vind de beste selectie sidetable zilver fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit sidetable zilver voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Met zijn afmeting van 44x32xcentimeter is het tafeltje daar perfect geschikt voor.


Op het tafelblad van de sidetable plaats je klassieke accessoires zoals kandelaars, vazen of een gedroogd boeket.

Woon je in een modern en nieuw huis, kies dan voor een moderne side table met rechte hoeken. Met een spiegel erboven heeft de sidetable genoeg aan een plant in een stijlvolle pot. De sidetable past door zijn smalle formaat overal in huis.


Ook biedt de sidetable ruimte voor leuke woonaccessoires zoals een mooie plant om je ruimte op te fleuren. Hij is bovendien ontzettend handig en multi-inzetbaar. Gebruik de sidetable als compacte werkplek, kaptafel of als opbergoplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts