maandag 10 juli 2017

Baksteen kleuren

Kies uit meer dan 1kleuren bakstenen. Vind je lokale leverancier voor advies van experts! Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Nog maar dagen om over te stappen.

Altijd korting op je basisverzekering. Gebruikmaking van deze merken is alleen toegestaan met officiële. De soort klei die gebruikt wordt bij de productie van een baksteen bepaald voor het grootste gedeelte de uiteindelijke kleur.


Klei met veel ijzer in de grondstof geeft een rode kleur. In onze webshop maken we onderscheid tussen oranje-roo rood-paars, bruin, grijs-zwart, wit-geel en gemixt. Door middel van de foto’s proberen wij een zo goed mogelijk beeld te geven van het product.


Deze kleur heeft een geschatte golflengte van 611. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.

De gevelsteen is in principe een ‘gewone baksteen ’, maar dan in de gevel van een gebouw verwerkt. Veel architecten vragen hierbij om een meer unieke steen: het mag net even wat anders zijn. Diverse kleuren , uitstekende elementen of diverse vormen door elkaar gebruikt.


Maar vaak is hier geen eenduidige regel in. Een moderne woning kan net wat strakker tonen door een eenkleurige, uniforme gevelsteen. Het systeem kan ook worden aangebracht op isolatie plaatmateriaal. Op al onze werkzaamheden geldt de -btw regeling, mits het pand ouder is dan jaar.


Uw voordeel bedraagt dus. De structuur van beton en bakstenen oogt mooi, maar grijs blijft maar grijs en baksteenrood gaat ook vervelen. Ontdek in het stappenplan hoe weinig tijd en materiaal je maar nodig hebt om kleur aan je interieur te geven. Makkelijk te bevestigen en zeer betaalbaar.


BRUGES Steenstrips, echte steen. Gezaagd van echte oude, gebruikte baksteen. Baksteen muren in huis of buiten huis? Type Bruges, oud-Belgische kleuren. Een steentje met heel veel karakter.

De baksteen is afkomstig uit sloop van gebouwen. Deze steen zit barstensvol karakter en geeft uw wand een bijzondere en nostalgische uitstraling. Een foto blijft echter een indicatie van de kleur en afmeting van het betreffende product.


U kunt desgewenst eerst een typemonster bestellen om een teleurstelling en bijkomende retourkosten te voorkomen. In enkele gevallen kan het aantal bakstenen per pallet afwijken. Dat wil zeggen dat het materiaal zich als de baksteen gedraagt en meekleurt met verwering en vervuiling. De kleuren zijn natuurlijk.


Het product is gemaakt met natuurlijke pigmenten en gedraagt zich ook als zodanig. Bij een droge muur en een droge mortel kan de kleur worden vergeleken. Steenstrips van baksteen beleven op dit moment een ware hype en laten de levertijden oplopen. De meest gewaardeerde steenstrips zijn die, die niet te onderscheiden zijn van traditionele gevels. Deze steenstrips worden gezaagd uit standaard bakstenen in alle denkbare tinten, verschijningsvormen en formaten.


Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang, dat ik word geïnformeerd over producten (en diensten) van AkzoNobel, met inbegrip van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts