maandag 17 juli 2017

Privacy folie gamma

Bespaar tot wel via kiesproduct. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Het wordt ook wel anti inkijk folie genoem of privacy folie.


Het zelf monteren van een privacy raamfolie is zeer eenvoudig te doen.

Alle privacy raamfolies worden geleverd met een duidelijke installatie instructie. Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm. U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje.


Zo kunt u zonder zorgen de folie zelf monteren. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! Check de voorraad of bestel direct online. Bij de inkijkwerende folie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen.

De excellent versie van de inkijkwerende folie is zelfs verkrijgbaar in rolbreedtes van 5 10 1en. De folie is van hoge kwaliteit, en dus zeer hanteerbaar. Bij de privacyfolie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen. Je betaalt €als je de bestelling per post retourneert. Zo kun je alles uitgebreid bekijken en beoordelen.


Met folie weerkaatst het licht namelijk niet in je tv-scherm, terwijl je toch maximale lichtinval behoudt. Ook beschermt het jouw meubels tegen verkleuring. Zonwering binnen en privacy creëren. Met raamdecoratie in de badkamer zorg je voor een eenvoudige manier om privacy te krijgen en toch licht door te laten wanneer je het nodig hebt. Ook met raamdecoratie in de woonkamer is dat mogelijk.


Met de verschillende raambekleding van GAMMA kies je uit diverse motieven, materialen en soorten. Hoe gezellig buren ook kunnen zijn, soms wil je graag wat privacy. Natuurlijk kun je grote potten en vazen in het kozijn zetten, maar je kunt ook raamfolie kopen. Raamfolie is dan een perfecte oplossing tegen inkijk.


Door een mooie strook raamfolie op ooghoogte te plaatsen, houd je eenvoudig nieuwsgierige ogen buiten.

Isolatie bij GAMMA : goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Matte privacy folie kan ook door middel van onze snij-plotter voorzien worden van logo’s, patronen of teksten.


Bij GAMMA heb je dagen bedenktijd. De uitgesneden oppervlakken zijn dan helder glas, de rest van het oppervlak is mat ( of andersom, het oppervlak helder glas en de uitgesneden oppervlakken voorzien van matte folie ). Statische raamfolie van de hoogste kwaliteit. De mooiste ontwerpen passend bij elk interieur!


Gemakkelijk aan te brengen en zonder bubbels. Kies jouw favoriete ontwerp. In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti-inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Zet je vlak achter het anti doorkijk folie een object, bijvoorbeeld een bloempot.


Dan zul je waarschijnlijk wel vaag de contouren van de bloempot zien. Dit folie houdt de winterse kou buiten en isoleert het huis op een vrij goedkope manier! Veel goedkoper dan het aanschaffen van dubbelglas. Anti breuk en anti diefstal folie.


Tot slot verkopen we nog een soort folie dat ervoor zorgt dat inbrekers minder snel je raam kunnen breken. Een slag in het raam met een scherp voorwerp zal breuk opleveren. Met anti inkijk folie kunt u de mogelijkheid tot inkijk verminderen, vandaar dat glasfolie ook wel privacy folie genoemd wordt.


U kunt het privacy folie ook toepassen binnenshuis of in bedrijven, om bijvoorbeeld een afgeschermde bedrijfsruimte te maken waar. Inkijkwerende folie is eenvoudig aan te brengen op uw ramen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig uw ramen voorzien van deze uitstekende inkijkwerende folie.


Bij al onze raamfolie wordt een duidelijk plak instructie geleverd die u begeleid tijdens het plakken van uw inkijkwerende folie. Deze zonwerende glasfolie heeft als doel dat de temperatuur in uw gebouw omlaag wordt gebracht, de scherpte van het zonlicht minder hinderlijk is en het UV-licht tot bijna 1 blokkeert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts