woensdag 5 juli 2017

Zilveren plantenpot

Bekijk ons unieke assortiment plantenpot. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Plantenpotten zijn bij Tuindirect tegen de scherpste prijzen te vinden. Bestel vertrouwd en voordelig online!


Mooi 1e gehalte zilveren vlinder die rust op twee pootjes waardoor het schuin omhoog staat. Prachtig stuk handwerk van de meester zilversmeden van Saturno. Deze pot heeft een zeer luxe uitstraling.


De pot is daarnaast flink van formaat waardoor u deze met een grote hoeveelheid planten kunt combineren. Zo creƫrt u met uw zilveren bloempot een ware eye-catcher. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Met de Manon pot van Mica Decorations voeg je heel eenvoudig wat glamour aan je interieur toe. De zilveren finish van pot Manon lijkt wel een spiegel. In combinatie met de mooie afgeronde hoeken zorgt pot Manon voor een beetje extra glans in bijvoorbeeld je woonkamer.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen! Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan!


Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten. Zilverkleurige glazen vaas met een hoogte van plusminus centimeter. Zilveren glazen vierkante bloemenvazen centimeter. Deze prachtige plantenpot op pootjes van Housedoctor is een statement. Door de zilveren kleur en het toffe design is de Kazi pot een echte must in je interieur.


Onderkant binnenzijde centimeter. Diameter: bovenkant binnenzijde centimeter. Bijvoorbeeld bloempotten, tuingereedschap of vogelhuisjes. Blad zilveren bloempotten en plantenpotten met of zonder bijpassende kamerplant bestelt u eenvoudig online bij Chiplants!


Kleine accessoires maken al een heel verschil, zoals deze zilveren bloempot.

Bloempot in de kleur goud of zilver met een doornsede van 35cm. Exclusieve plantenpotten als eye catchers in uw interieur, die vindt u hier. Vaak horen wij van enthousiaste klanten dat onze plantenpotten in het echt nog veel mooier zijn!


Potten kopen: bezorgd tot in je tuin of huis. Online keuze uit meer dan 2potten in allerlei soorten, maten en kleuren. Ben je op zoek naar een pot voor een kamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts