maandag 24 juli 2017

Loungestoel design

Voor de mooiste design merken. Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen.

Als je de Vitra Slow chair met Ottoman loungestoel ziet, dan ben je direct in de wolken. Door het design van deze loungestoel van Vitra, wordt je eigenlijk meteen uitgenodigd om even heerlijk te komen relaxen… Lekker hoor! En wij kunnen je verzekeren dat dat helemaal goed komt met dit gouden duo: de Ottoman loungestoel en hocker.


Vragen over een design loungestoel ? Mocht u een vraag hebben over design loungestoelen neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. De bruine loungestoel amerika is de perfecte keuze als u een vintage touch wilt aanbrengen in uw interieur! Een fluwelen fauteuil of design fauteuil.

Een fauteuil is een echte loungestoel waar je uren in kunt zitten. Lekker met de voeten omhoog op een bijpassend voetenbedje en genieten van je boek, film of gezelschap. Dan wil je natuurlijk wel lekker zitten. Comfort is mega belangrijk maar ook heel persoonlijk. De duurste in de lijst is de Lockheed Lounge stoel van Marc Newson.


Deze design stoel zou op een veiling maar liefst miljoen dollar hebben opgebracht. Je vindt hem terug op nummer in onze lijst. De stoel met de langste naam is van de enige Japanner in de top 100.


Hij heet Begin the Beguine, Homage to Hoffmann en is ontworpen door Shiro. Je kunt elke fauteuil online aanschaffen. Loungestoelen koop je eenvoudig online bij bol.


Onze fauteuils zijn 1 origineel: bij Flinders vind je geen namaak. Met de fauteuils van Eijerkamp kunt u alle kanten op, van klassiek design tot een stoere fauteuil, in diverse uitvoeringen, afmetingen en hoogwaardige materialen. Zo kunt u diverse modellen uitbreiden met verstelbare mogelijkheden en zijn diverse stoelen leverbaar met bijpassende voetenbank, voor extra comfort.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Relaxen in stijl doe je op één van deze design loungestoelen.


Zo kun je comfortabel zitten en heb je gelijk een mooi design item voor in je interieur. Heb je jouw droom loungestoel gevonden en ben je benieuwd waar je deze kunt vinden? Kijk in de beschrijving en wij linken je door! Betaalbare replica stoelen van hoogwaardige kwaliteit. Deze bamboe loungestoel van Sweet Living heeft een lichte naturel kleur.


De loungestoel is gemaakt van stevig bamboe en is voorzien van een lichte naturel kleur. Deze loungestoel beschikt over een prachtig en uniek desig. De hoge kuip nodigt uit om lekker in weg te kruipen met een goed boek, even tot rust te komen en terug te trekken uit het drukke dagelijkse bestaan. Maar tegelijkertijd is de kuip open genoeg om in contact te blijven met het gezelschap om u heen. Kiest u voor een loungestoel in stof of leer?


Met of zonder een voetenbankje? We voorzien u dan ook graag van een passend advies in een van onze winkels. Wilt u proef komen zitten? Met zijn eigentijdse vormen die u. Een lounge stoel voor in de tuin mag natuurlijk niet ontbreken, de Exotan lounge stoel is hiervoor zeer geschikt.


Bij een lounge stoel hoort natuurlijk ook een bijzettafeltje, van bijvoorbeeld Heine, om je glas wijn op te zetten zodat je het komende uur niet meer hoeft op te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts