donderdag 27 juli 2017

Dienblad zwart vierkant

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment dienbladen in het Zwart. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Alle merken dienbladen zwart. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 25. Dit zwarte houten vierkanten dienblad is dankzij de handige grepen goed te gebruiken om drankjes en hapjes op te serveren.


Het dienblad is ook geschikt om gebruikt te worden als plateau. Leuk om er mooie kaarsen op te zetten, een leuke plant of andere sfeervolle decoratie. Erg origineel om te geven als cadeautje!


Gratis retourneren dagen.

Een stevig zwart horeca dienblad ,. Dienbladen koop je eenvoudig online bij bol. Handig, want zo hoef je niet de hele tijd heen en weer te lopen. Zo weet je zeker dat spullen er niet vanaf schuiven.


Aan twee zijkanten zijn handgrepen gemaakt voor een verhoogd draagcomfort. Dit leuke dienblad Vierkant is niet alleen handig om spullen op te vervoeren maar ook leuk als show artikel op je aanrecht of op een keukenplank neer te zetten. De binnenzijde van het dienblad bestaat uit een glasplaat met daaronder zwarte houten letters van het alfabet.


Een grote hocker of tafel vraagt om een groot dienblad. Deze grote vierkante rieten dienblad zwart heeft een open rand en een triplex bodem. Dit vierkante dienblad is onderdeel van de Sweet Living collectie. Als je op zoek bent naar een dienblad dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Van grote rechthoekige dienbladen voor op je tuintafel tot aan een butlertray en schootdienbladen.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Zowel een rond dienblad als ook een vierkant dienblad zijn de meest gebruikte modellen. Een rond dienblad is momenteel erg in trek.

Trendy is het bijvoorbeeld om ronde dienbladen te combineren met een kandelaar. Hiermee creëer je veel sfeer in huis. Door het crocoprint motief geeft het een luxe uitstraling. Houten dienblad rechthoek x 20.


Uiteraard is het dienblad niet alleen te gebruiken ter decoratie. U kunt ook dienblad Boston vierkant zwart gebruiken als serveerblad. Het Boston is ook verkrijgbaar andere kleuren. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Om te voorkomen dat uw gerechten op de vierkante dienbladen gaan schuiven kunt u kiezen voor een vierkant dienblad met antislip laag.


Gelukkig is ook het ene Riverdale dienblad niet het andere. Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde smaak, of hetzelfde interieur. U treft hier voldoende keus om iets te vinden dat u bevalt.


Of u nou een Riverdale dienblad bestelt voor uzelf of als cadeau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts