vrijdag 7 juli 2017

Hg groene aanslagreiniger hout

Hg groene aanslagreiniger hout

Bekijk ons uitgebreide HG assortiment. Specialistisch advies nodig? De voordeligste online Drogist. Onkruidbestrijding I - voordeel! Ruim 2producten op Beslist.


Hg groene aanslagreiniger hout

HG Aanslagreiniger: Doet wat het belooft. Scherp geprijsd en supersnel geleverd! HG groene aanslagreiniger verwijdert de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei. Groene aanslag verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest!


Het verwijderen van groene aanslag op terrastegels is een jaarlijks terugkerend karwei. De groene aanslag verwijderaars van HG zorgen ervoor dat deze aanslag snel verdwenen is, en dit zonder schrobben! Omdat ze hout reinigen, maar niet het hout beschermen tegen algen.


Omdat GRIPWOOD ook nog eens beschermt tegen zon, regen en andere weersinvloeden. Wat is de oorzaak van groene aanslag? Geschikt voor onder andere terrassen, paden en schuttingen. Biologisch afbreekbaar en ongevaarlijk voor gras en planten. Deze reiniger bevat liter en is geconcentreerd.


Daarnaast is het ook geschikt voor kleinere oppervlakken zoals kleine terrassen, balkons, plantenbakken en beelden. Maar onderstaande tips kun je ook gebruiken tegen groene aanslag op de muur of op klinkers, tegels, hout , tuinmeubelen, luifel, parasol of zelfs je cabriodak! Bespaar tot wel via kiesproduct. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Breng de oplossing aan met een gieter, harde bezem of plantenspuit. Dit heeft echter TOTAAL niets geholpen. Na mijn beklag gedaan te hebben bij HG kreeg ik doodleuk de reactie dat ik dan eerst de HG vuilverwijderaar moet gebruiken en dan opnieuw groene aanslagreiniger.


Na het aanbrengen is de aanslag binnen uur verdwenen. Meer nog: de reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden beschermd is tegen algengroei. HG Groene Aanslagreiniger Verwijdert op een gemakkelijke manier groene aanslag van bijvoorbeeld tegels, muurtjes, potten en schuttingen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei.


HG , Gardena, Cetabever, Impressed. De merken van Praxis zijn stuk voor stuk toppers in hun vak. Gebruik je onze producten, dan ben je dus altijd zeker van resultaat. Moet je mossen en groene aanslag te lijf gaan? Dan hebben wij gegarandeerd de beste aanslagreinigers in huis.


Houten meubilair is mooi en stoer, en als je handig bent heb je wat uitgezocht dat maanden per jaar buiten kan staan. De schoonmaak gaat helaas niet vanzelf en dus moet je zelf aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts