maandag 10 juli 2017

Huis tekenprogramma

Weg met de tekentafel , hup achter de computer en aan de slag met de nieuwste teken en design software en zelf je huis ontwerpen. Wil je je huis anders inrichten, dan is het leuk en handig om een tekenprogramma te hebben. Ook als je plannen hebt voor een verbouwing, bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken, is dit handig.


Natuurlijk kun je best zelf op papier een plattegrond tekenen, maar met een 3D tekenprogramma kun je veel meer. Sweet Home 3D is een gratis 3D- tekenprogramma voor het ontwerpen van een huis.

Functionaliteiten De applicatie biedt de mogelijkheid om bouwtekeningen van een huis te maken met veel realistische details. Zo kun je bijvoorbeeld muren tekenen zoals je ze wenst: recht, afgerond of zelfs hellend. Je eigen woning ontwerpen aan de hand van een 3D- tekenprogramma was nog nooit zo eenvoudig. Ontwerp zelf je huis met Sweet. Tekenprogramma ’s zijn ideaal voor het maken van creatief werk, zoals een afbeelding voor een website en het maken van een ontwerp voor een huis.


Sommige programma’s zijn gericht op vrij tekenen en schilderen, anderen op het ontwerpen van vectortekeningen. Soorten tekenprogramma ’s. Floorplanner is the easiest way to create floor plans.

Using our free online editor you can make 2D blueprints and 3D (interior) images within minutes. Met de handige IKEA online planners maak je je eigen droomontwerp voor je keuken, woonkamer, garderobe en meer. Naast planners die je helpen met het opstellen en het op maat maken van je meubels, hebben we ook planners voor het inrichten van bepaalde ruimtes in je huis. Zo helpen we je met het inrichten van je huis , kantoor, badkamer en slaapkamer. Het aankopen van 3D tekenprogramma en de bijhorende onderhoudscontracten hoeven niet duur te zijn, SketchUp is hier het bewijs van.


Nieuwe software aanleren zal altijd wat tijd vragen. Met het tekenprogramma AutoCAD LT kunt u uw 2D-tekeningen maken, delen en documenteren in DWG-indeling en andere bestandsindelingen. Met Krita kunt u nieuwe tekeningen maken of bestaande afbeeldingen bewerken. Wil jij graag je woonkamer opnieuw inrichten maar heb je niet zo heel veel zin om uren aan je design meubels te lopen trekken en duwen? Krita is een KDE-applicatie voor Linux die ook een Windows-versie heeft.


Probeer dan eerst eens een online programma voor het inrichten van je woonkamer. Er zijn verschillende online tekenprogramma ’s beschikbaar waar je gratis en heel snel je eigen woonkamer plattegrond tekent. Voor 17:uur bestel morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.


Nu wil ik echter wel eens mijn eigen huisinstallatie eens netjes op eendraads en situatieschema tekenen.

Ik vind het echter zonde om voor éénmalig gebruik honderden Euros uit te geven voor Autocad of een ander tekenprogramma. Zou er ergens freeware in de trend van Openoffice bestaan waarmee dat kan? Of een uitbreiding daarvan?


Je kunt hiermee een huis tekenen in 3 of modellen maken van landschappen en andere ruimtes. Hallo, Wie kan mij helpen met het vinden van een geschikt tekenprogramma om een huishoudelijke electrische installatie uit te tekenen? Dit om een situatie- en eendraadsschema te bekomen.


Zelf heb ik reeds bepaalde pakketten gevonden (zie onder) maar voor zover ik weet kan je nergens een (demo) versie downloaden. Hieronder volgt een overzicht van gratis software waarmee u driedimensionale modellen kunt ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts