donderdag 6 juli 2017

Gamma aluminium jaloezieen

Gamma aluminium jaloezieen

Bestel aluminium jaloezieën eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Wilt u eerst zien wat u krijgt? Hoge kwaliteit en Gratis thuis gestuurd! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bij GAMMA vind je onder raamdecoratie jaloezieën in verschillende materialen, van houten jaloezieën tot aluminium jaloezieën, waarmee de lichtinval in huis te regelen is.


Jaloezieën kopen bij GAMMA. Draai de horizontale lamellen van de jaloezie halfopen om redelijk wat licht binnen te krijgen en sfeer te creëren. Wil je liever meer privacy. Door jaloezieën op maat te maken krijg je altijd een perfecte pasvorm en absolute topkwaliteit.


Je bepaalt zelf de afmetingen, het materiaal, de kleur en de breedte van de latten. GAMMA Horizontale jaloezie bij GAMMA : een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


In deze klusvideo legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je dit doet. In deze video hangen we de aluminium jaloezie op de dag. Je kunt ook een video over aluminium jaloezieën in de dag bekijken. U kunt kiezen uit vele kleuren aluminium en ladderband.


Gamma aluminium jaloezieen

Onze 50mm jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor kantoren en andere zakelijke doeleinden. De 35mm variant is het kleine broertje van deze 50mm lamel. De 50mm Retro variant is een jaloezie met unieke uitstraling.


Raamdecoratie heeft naast een praktische ook een esthetische functie. Met aluminium jaloezieën in een goed passende tint zorg je voor een mooie, strakke look. Geniet van de klassieke uitstraling van houten raamdecoratie of de moderne look van aluminium raamdecoratie. Raambekleding heeft ook vooral een praktische functie. Zo houd je zonlicht tegen en voorkom je tegelijkertijd inkijk in bijvoorbeeld je bad- of woonkamer.


Gamma jaloezie op Vergelijk. Deze jaloezie komt altijd in een Top Down Bottom Up uitvoering. De 25mm jaloezie komt in kleuren en kan besteld worden met bedieningsstang en montage- en klemsteunen. Heb jij een aluminium jaloeze gekocht maar weet je niet hoe je deze moet inkorten? In deze GAMMA klusvideo laten wij je zien hoe jij jouw aluminium jaloezie op de juiste maat maakt.


De stappen die we in deze klusvideo doorlopen zijn als volgt: 1. Horizontale aluminium jaloezieën 16mm worden ook wel micro-jaloezieën genoem ze zijn een versiering voor ieder raam! Hoe knip je de lamellen op maat? We gebruiken hoogwaardige componenten waardoor u vele jaren plezier van deze raamdecoratie zult hebben.


Omdat de lamelbreedte gering is kunnen dit soort jaloezieën ook geplaatst worden op deuren of draai-kiep ramen. Voor deze aluminium jaloezieën gebruiken we alleen het beste soort aluminium , waardoor de kans op buigen aanzienlijk kleiner is. Deze aluminium horizontale jaloezieën zijn voorzien van een zijdeglans.


Je kunt kiezen uit basic kleuren in tinten wit, grijs en zwart of uit onze Hema kleuren. Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts