vrijdag 8 september 2017

Behang donkergrijs

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Behang Kira Donkergrijs kopen? Kwantum, daar woon je beter van!


Wij produceren al het behang zelf. Het behang wordt geprint op hoogwaardige grootformaat printers.

Na het printen wordt het behang zorgvuldig verwerkt en elke order wordt handmatig gecontroleerd en verpakt. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.


Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig hebt. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Dit behang is perfect voor de decoratie van een woonkamer of slaapkamer.


Tijdens het aanbrengen van vlies behang wordt de muur ingesmeerd met lijm waardoor het behang eenvoudig en precies aangebracht kan worden. Een droge en vlakke muur zorgt voor het beste resultaat.

Wanneer je een nieuw behang aan wilt brengen is het vlies behang op een zeer snelle manier te verwijderen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Dit stijlvolle behang met vogeltekeningen in donkergrijs heeft een prachtige matte look en past perfect in een klassiek interieur. Je kunt dit behang niet alleen heel sfeervol combineren met lichte tinten, maar ook met donkere, warme kleuren en houtsoorten. Juist door deze combinaties ontstaat een mooie rijke uitstraling van je interieur.


Het donkergrijze dessin met een dunne streep geeft een chique uitstraling aan je interieur. Doordat dit behang dubbel zo breed is als ons standaard vliesbehang gaat het ook nog eens extra snel. Creëer een pure en Industriële urban industriële look met beton behang. Betonbehang in allerlei soorten verfijn grof en onregelmatig, strokenbeton maar ook grof stucwerk of juist geschuurde muren. Dit zijn restant rollen waarvan het badnummer.


Met deze stijl in huis laat je de zomer eindeloos duren. Afmetingen en herhaling De afmetingen zijn 0. Het motief herhaalt zich iedere cm. Geen gezeur, maar direct de hoogste korting op behang.


Dit moderne stippen behang van ESTAhome.

De mooie donkergrijze tint geeft het behang een warm en neutraal karakter. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins.


Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts