donderdag 14 september 2017

Behang in woonkamer

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Woonkamers online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De woonkamer is de plek in huis waar je geniet van je rust. Je maakt van je interieur een gezellige en sfeervolle ruimte met decoratief behang van Wall-Art. Patroonbehang, dessinbehang, vliesbehang fotobehang structuurbehang, metallic behang of behang in houten look.


Neem een kijkje in de webshop. Ga snel naar: Behangpapier living kiezen – Prijzen – DHZ of vakman – Trends. Hoe behang woonkamer kiezen?


Behangen betekent niet dat je moet kiezen voor prints.

Het behangen van de woonkamer in een effen kleurtje is ook perfect mogelijk. Behang en inrichtingstips voor de woonkamer. Je ontspant je er niet alleen, maar komt er bijvoorbeeld ook samen met familie en vrienden. Bij 123fotobehang kun je terecht voor grote fotobehang prints om je woonkamer op te vrolijken. De mooiste kleuren, patronen en foto’s komen tot hun recht om een sfeervolle woonkamer te creĆ«ren.


Kies die ene prachtige vakantiefoto als fotobehang in je woonkamer aan de wand voor en persoonlijke avontuurlijke beleving in je woonkamer. De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen.


In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer. Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels. Daarbij is het gewoon superleuk behang en makkelijk te combineren met alle interieurstijlen. Heb jij ook behang in je woonkamer ? Een hele wand of alleen een stukje?


Ik ga binnenkort mijn slaapkamer behangen met barok behang en voor mijn keuken heb ik een behang met een tekst. In talloze artikelen, of het nu gaat om modebladen of marktstudies, is de heropleving van behang een hot topic. Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang.


Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur.

Kleine moeite en een groots effect! Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediƫnten om jouw huis tot een thuis te maken.


Nieuw behang in de woonkamer ! Ik koos voor botanisch behang van Murals Wallpaper. Deze Monstera print geeft een botanische sfeer aan onze woonkamer. In het toilet mag het er gerust wat uitbundiger aan toe gaan. Aangezien je hier niet veel tijd doorbrengt is het de ideale ruimte om te experimenteren met opvallend behangpapier. Ook overschotten van oud behang kan je hier prima gebruiken vanwege de beperkte oppervlakte.


Zeg nu zelf, een bezoekje aan dit toilet zal je niet snel vergeten. Waar je bij andere behangsoorten eerst stroken van het behang wilt knippen, omdat je deze in moet lijmen, is dit bij vliesbehang niet nodig. Het is zelfs handig om direct vanaf de rol te behangen , zo kun je het behang gemakkelijk verplaatsen (zolang de lijm nog nat is). Onze adviseurs helpen je graag in de keuze van het behang en geven je advies over welke lijm e. Voor de gehele collectie kijk je op behang -shop.


Daar is jouw behang altijd voorradig. In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer , kinderkamer als babykamer in vele stijlen. Metallic behang geeft een chique touch aan je interieur.


Daarbij laat het volgens Britse interieurarchitecte Joanna Thornhill je ruimte groter lijken. Het zou hetzelfde effect hebben als een spiegel of een lichte muur. Wij geven je inspiratie voor stijlvol metallic behang in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts