vrijdag 29 september 2017

Behang fruit

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Let op: Als u fotobehang op maat bestelt bij Foto4art, dient u centimeter bij de hoogte en de breedte van het behang op te tellen. Veel wanden zijn namelijk niet helemaal gelijk en door ruimte bij het behang op te tellen, voorkomt u dat u te weinig behang bestelt voor uw wand.


Verander je muur in een vrolijke etalage van groente en fruit. Dit behang is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren, ook heel mooi onderling te combineren.

Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Wat is er nou lekkerder dan kunnen snoepen uit eigen tuin? Met een fruitboom of fruitstruik kan dat! Helaas heb je een fruitstruik of fruitboom nooit voor jou alleen, want er zijn vele tuinbezoekers dol op het fruit zoals vogels en insecten.


Uw authentieke interieur maakt u compleet met klassiek behang. Behang KIDS en Baby, Behang. Wilt u eens iets anders dan een geheel strakke en moderne inrichting?

Uiteraard kunt u het klassieke behang wel stijlvol combineren met moderne, egale interieurelementen. Klassiek behang raakt nooit uit de. Bij Femkeido shop je jouw favoriete design-merken als Hay, Muuto, Moooi en Normann Copenhagen. Met fotobehang kunt u heel simpel de sfeer van een kamer veranderen. Hebt u een mooi exemplaar gevonden?


De fruitige waterijsjes op dit behang zijn zelfgemaakt. Welke stukken fruit zie jij zitten? Bespaar tot wel via kiesproduct. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Een prachtig motief met vruchten en bladeren gebruikt in het Victoria and Albert Museum. Opbrengen: behang insmeren met lijm. Fotobehang Fruit is verkrijgbaar in materiaalsoorten.


Gemaakt van stevig en krasvast materiaal. Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken. Wij produceren al het behang zelf.


Het behang wordt geprint op hoogwaardige grootformaat printers.

Na het printen wordt het behang zorgvuldig verwerkt en elke order wordt handmatig gecontroleerd en verpakt. Fleur het thuis op met uniek, hoogwaardig fotobehang van Photowall. De bezorging is altijd snel en gratis. Bekijk onze populaire categorie Fruit eens. Op zoek naar een prachtig fotobehang voor de keuken?


In deze categorie inspireren we je met kleurrijke aankleding voor je keuken met bijvoorbeeld fotobehang van groenten en fruit , specerijen en dranken waar elke kamer een lekkernij van wordt. Maar ook mooie natuurlandschappen of meesterwerken zoals het Melkmeisje wat perfect in een keukenruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts