dinsdag 12 september 2017

Dylon textielverf grijs

Meer dan Dylon artikelen op voorraad. Gratis snelle verzending vanaf €2-! Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Keuze uit ruim 3soorten. Al vanaf €op Beslist.

Voordelig Dylon producten bestellen? Koop nu vanaf € bij Viata - online apotheek. Geef je kleding en ander textiel kleur met Dylon Smoke Grey Machinewas Textielverf. Tussen zwart en wit zijn er oneindige schaduwen van grijs.


Gecombineerd met zwarte of rijke rode tinten geeft deze grijze kleur een geweldig resultaat. Dylon Textielverf Machine Fresh Orange is de kleur van positieve energie. Fris uw kleding en huis op met deze schitterende kleur.


Helaas door de apart gedraaide wassen (wat volgens de beschrijving ook moest), wel hoezen die donkerder zijn dan de andere hoezen.

Dylon textielverf is kleurvast en geeft een langdurig kleurresultaat. Je kunt voor zowel de textielverf voor in de wasmachine als de textielverf voor de handwas kiezen uit een groot assortiment kleuren. We maken het nu nog makelijker, de machinewas textielverf bevat al zout! Wilt u de kleur van uw textiel veranderen, dan adviseren wij Dylon Pre-Dye te gebruiken alvorens u gaat verven. De Pre-Dye verwijdert de orginele kleur.


Zonder gebruik van Pre-Dye kunnnen de kleuren sterk afwijken door het mengen van de kleuren. Wil je de versleten plekken op je zwarte broek weer zwart maken of je witte T-shirt een leuk kleurtje geven? Met textielverf ziet jouw kleding er weer als nieuw uit.


Kies voor handwasverf en machinewasverf in een groot aantal kleuren. De textielverf geeft een langdurig kleurresultaat. Bespaar tot wel via kiesproduct. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Deze tint werd gecreërd om een sterke,. Zeer geschikt voor het verven van knoppen en veren. Kookwasverf is ideaal voor het verven van theatrale kostuums en andere benodigdheden. Ik raad wel aan om altijd meer te pakken dan het pakje voorschrijft, anders is er kans dat er vlekken ontstaan. DYLON COLOR FAST NR GRIJS 2G.


Heeft deze recensie je geholpen?

Onze textielverf is afkomstig van Viktoria Boya. Door jarenlange productontwikkeling is de verf ongeëvenaard in hechting van de kleuren op je stoffen. Onze producten zijn niet schadelijk voor het milieu en veilig in het gebruik.


Deze bijzondere kleur geeft op subtiele wijze extra stijl aan elke garderobe. Palett textielverf 1ml- Grijs Meer afbeeldingen. De vlekken hebben geen invloed op de volgende wasbeurten.


We adviseren om de instructies op het pakje te volgen en de wasmachine na het verven te reinigen met een apart (leeg) wasprogramma op 40°C. Ook ideaal voor stoffen die niet in de wasautomaat mogen, zoals wol en natuurzijde. Wol en zijde geven een lichter resultaat. Vul een emmer met water (3-liter) op de hoogste toegestane temperatuur volgens het etiket van uw stof.


Voeg de opgeloste textielverf toe en roer goed. Maak de stof nat en leg deze in de emmer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts