donderdag 28 september 2017

Chakra armband

Shop jouw favoriet nu bij My Jewellery. Wekelijks nieuwe trendy armbanden. Dé plek voor on-trend sieraden. Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar. Bespaar tot wel via kiesproduct.

De grootste collectie armbanden! Spirituele Winkel biedt chakra armbanden , kettingen, oorbellen en hangers in prachtige ontwerpen. Armbanden tegen de laagste prijzen.


Ben je helemaal hierheen gescrolld om over chakra armband te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene chakra armband materiaal is edelsteen.


Kijk vandaag op onze website en ontvang KORTING via de Spin a Sale! Keuze uit diverse type steentjes.

Deze prachtige armbanden zijn niet alleen erg mooi, ze hebben ook een diepere betekenis. Je bestelt de Chakra armband nu voor slechts 99! Elke steen aan de armband heeft namelijk een verschillende werking op een specifieke chakra. Door deze armband dicht bij je te dragen kun je (energie)blokkades verhelpen. Hierdoor kom jijzelf weer in balans, tot rust en krijg je nieuwe energie.


De armband heeft een lengte van ca. De kralen hebben een diameter van ca. Er worden armbanden gelever die allemaal een andere kleur hebben. Unieke accessoires met de zeven Chakrakleuren, Edelsteensoorten en Spirituele Symbolen.


Begin jouw Chakra Sieraden collectie bij Spiru. Ze fungeren als poorten waarmee je energie opneemt en energie doorgeeft. Elke chakra werkt in op een bepaald niveau van je lichaam en ziel. De edelstenen in deze chakra sieraden corresponderen met de energiecentra. Van top tot teen in balans met deze chakra armbanden.


Gratis ruilen binnen dagen Met deze kleurrijke Chakra armband draag je elke dag meer kleur en balans met je mee. Deze vrolijke armbandjes zijn razend populair en een topfavoriet bij Zentana. In deze handgemaakte chakra armband uit India zijn de verticaal geslepen kleurrijke stenen vervlochten met echt leer.

De zeven verschillende kleuren in de armband staan symbool voor de zeven chakra ’s en vormen samen ook nog eens de regenboog, het symbool van diversiteit en harmonie. Niet toevallig natuurlijk! Fairtrade chakra sieraden van echt zilver: chakra hangers, chakra enkelbanden, chakra armbanden , chakra oorbellen, chakra bedels en chakra ringen. De halfedelstenen waaruit deze Chakra armband voor u is samengestel zijn gekozen voor het hoogst mogelijk synergetisch effect in werking.


Hier vind je alle mala kettingen en mala armbanden geselecteerd op de zeven chakra ’s waardoor je precies het chakra kunt ondersteunen dat extra aandacht nodig heeft. De zeven belangrijkste chakra ’s lopen in een rechte lijn over onze wervelkolom tot aan de kruin. U kunt dit doen door te gaan liggen en de steen op uw chakra te leggen, door de steen in uw hand vlak bij de chakra te dragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts