donderdag 14 september 2017

Gamma straalkachel

Dan bieden de sfeerhaarden uit het assortiment van GAMMA uitkomst. De haarden kunnen gemakkelijk geplaatst worden en hebben geen rookkanaal (afvoer) nodig. Sfeerhaarden geven een zeer realistische projectie van vuur, die niet van echt te onderscheiden is.


Gamma straalkachel

Bij GAMMA vind je sfeerhaarden in verschillende designs. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! Verwarming en ventilatie kopen bij GAMMA.


Met goede ventilatie in huis heb je altijd gezonde en schone lucht in huis. Ook warmt je huis in de winter sneller op wanneer de lucht dankzij ventilatie in huis goed droog is. Heb je een kleine ruimte om te verwarmen? Maak dan gebruik van één van onze straalkachels.


Warme lucht wordt naar voren geblazen door een ingebouwde reflector. Geniet van een heerlijk warme ruimte met één van onze straalkachels. Straalkachels zijn bedoeld voor directe verwarming in de nabije omgeving.


Zoek je een straalkacheltje? Wie een straalkachel kopen wil, heeft veel keus. Wil je een elektrische straalkachel ? Een straalkachel op gas of olie is tegenwoordig lastiger te vinden). Een energiezuinige straalkachel ? Hier kun je modellen vergelijken!


Kachels en sfeerhaarden kopen bij GAMMA. Vandaag is hout stoken makkelijk, omdat kachels sneller ontbranden en warmte vasthouden. Kan je minder goed overweg met brandhout, dan overweeg je misschien een elektrische haard of pelletkachel.


Naast deze opties zijn ook houtkachels milieuvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Alles voor verwarming vind je bij Praxis. Van designradiatoren, kachels of thermostaten tot paneelradiatoren, sfeerhaarden en pelletkachels.


Bekijk ons assortiment Elektrische kachels in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Je browser accepteert geen cookies. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de.


Deze straalkachel heeft een indiviueel regelbare temperatuur (6-°C) en kan draaien in een hoek van 80° Het LCD-display geeft de omgevingstemperatuur weer en met de afstandbediening kan de verwarmingsduur, draaibeweging en tijd ingesteld worden Tevens heeft de straalkachel er een anti-vorstfunctie die voorkomt dat de. Op zoek naar bijverwarming? Praxis heeft diverse soorten bijverwarming in het assortiment. Je bestelt de bijverwarming eenvoudig online. De straalkachel is veilig in het gebruik door de beveiliging tegen glassplinters, voor als de lamp stuk zou springen.


Gamma straalkachel

Ook is hij bestand tegen spatwater en voorzien van dubbele isolatie. U kunt de kachel middels de trekscha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts