maandag 11 september 2017

Digitale dagkalender

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Voor automatische dagaanduiding kunt u ook kijken naar onze kalenderklokken. Alzheimer hebben of lijden aan dementie.


Digitale Kalender Dag klok - i7. Heeft u of iemand in uw omgeving moeite met het bijhouden van de dagen?

Vanaf nu hoeft dat geen probleem meer te zijn. Deze kalenderklok geeft automatische de dag, datum en de tijd aan. Doordat het LED scherm oplichtende letters en cijfers heeft, kan de klok tevens dienst doen als nachtlampje. Bezoek onze website en vind jouw ideale product. Als eerste zorgorganisatie in Nederland test Savant de digitale dagkalender Luna.


De Luna lijkt op een e-reader en toont de agenda van de cliënten. Dit geeft ze houvast en rust. Bovendien ontlast het mantelzorgers en is het een extra middel om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen.

Duidelijke, contrasterende, knoppen zijn voorzien van voelbare symbolen. De digitale dementieklok is een klok voor ouderen die het mogelijk maakt voor hen om gemakkelijk beter bij de tijd te blijven. Een veelvoorkomend symptoom bij dementie is dat ouderen de tijd vergeten en dagdelen door elkaar halen. Inch grote digitale klok met Indoor Temperature LED Nu van €57.


Artikelen veel tevreden klanten! Bespaar tot wel via kiesproduct. Zorgmedewerkers van Savant zetten via hun eigen digitale platform zorgafspraken op de Luna, zoals verzorgingstijden en medicijninname.


Wij zijn heel tevreden met de Luna. Het werkt zelfs zo fijn dat we de digitale dagkalender eigenlijk al niet meer kunnen missen. Met Dag - tijd en datum aanduiding. Een ‘schilderijtje’ als zorghulp: Savant test in Helmond en de Peel digitale dagkalender.


HELMOND - Thuisbegeleider Julia Claessens kwam bij Sixta van Zandbeek nogal eens aan de gesloten deur. Meestal was de 64-jarige bewoonster van woonzorgcentrum Savant Rivierenhof in Helmond-Brouwhuis dicht in de buurt, maar soms ook niet. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat.


De kalenderklok bevalt prima alleen de kleuren waaruit gekozen kan worden, t. De DayClock verenigt het nuttige met het aangename. Hij biedt de belangrijke klokfuncties (analoog, digitaal , dag en dagdeel), én de mogelijkheid dat familie en mantelzorgers berichten, agenda-afspraken en foto’s op de DayClock plaatsen.

ReadMyDay is een tablet waarop een digitale kalender wordt weergegeven. Kalenderpunten en berichten stuurt u eenvoudig via de website van ReadMyDay, en deze zullen direct op de kalender zichtbaar zijn. Met onze drukke schema’s maken de kalender en de agenda onze dagen en weken weer een beetje overzichtelijk. Zelfs in dit digitale tijdperk vervult de papieren agenda en kalender nog steeds een belangrijk rol en dat is niet voor niets, ze hebben namelijk een aantal voordelen ten opzichte van de digitale versie.


Ideaal geschikt voor mensen met slechtzicht maar ook voor mensen met alzheimer en dementie. Ik ga uit van een bestaand door mij ontwikkeld model.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts