woensdag 13 september 2017

Cilinder anti kerntrek

Voor 23:besteld = Morgen in huis Bestel nu uw Kerntrek Cilinders! Om het kerntrek te voorkomen raadt de Politie aan om of het veiligheidsbeslag te vervangen of de huidige profielcilinders door een anti kerntrek cilinder. Aangezien een anti kerntrek cilinder veel voordeliger is dan nieuw veiligheidsbeslag, zeker met de kortingsactie!


Na het slagen voor deze test krijgt een cilinderslot SKG sterren. Een slot zonder een anti kerntrek cilinder krijgt een inbreker met simpel gereedschap binnen seconden open. Op deze pagina leggen wij uit wat een anti kerntrek cilinder is, en leggen wij verschillende opties uit waar een cilinder aan kan voldoen.


Een cilinder wordt vaak verward met een cilinderslot. Bij kerntrekken wordt een schroef in de cilinder gedraaid. Vervolgens wordt deze met een kerntrekker of klauwhamer uit de deur getrokken, net zoals een kurk uit een wijnfles wordt verwijderd.


Doordat bij anti kerntrek deurbeslag een gehard stalen rozet voor de cilinder zit, beschermd dit tegen het indraaien van een schroef van buitenaf. Dat geldt niet altijd voor anti kerntrek cilinders : Inbrekers herkennen deze cilinders soms niet en komen er pas achter als ze een (vergeefse) poging hebben gewaagd. Ze komen weliswaar je huis niet binnen maar de cilinder raakt vaak wel beschadigd. Het vervangen van een cilinder is een eenvoudig klusje wat u zelf kunt doen. Kerntrekbeveiliging wordt toegepast om de inbraak methode kerntrekken tegen te gaan.


Het veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging is voorzien van een hard metalen bescherming, die de cilinder beschermt tegen uitboren en het uittrekken van de cilinder. U kunt er ook voor kiezen om alleen de cilinder te vervangen door een anti - kerntrek cilinder. Bent u van plan uw huidige cilindersloten te vervangen voor een anti kerntrek cilinder ? Deze veiligheidscilinder is onder andere beveiligd tegen openpikken, de slagmethode, de kerntrekmethode en de breekmethode. Nemef Anti -kerntrekbeslag schermt de cilinder af zodat kerntrekken onmogelijk is.


Cilinder anti kerntrek

De cilinder is volledig door metaal omsloten. Naast de bescherming van de cilinder. De Cilinder nooit met geweld in het slot aanbrengen. Gebruik hiervoor geen olie!


Daarom is het erg belangrijk om anti kerntrek cilinders aan te schaffen, zodat ook deze inbraakmethode niet werkt om uw afgesloten woning binnen te treden. De anti kerntrek cilinder color mag maximaal mm buiten het beslag uitsteken. Wij bieden Cilinders met Kerntrekveiliging aan van de merken: ABUS-Pfaffenhain, Mauer en Nemef.


Cilinder anti kerntrek

Dat is de hoogste SKG gradatie die er is. U heeft al een MC kerntrek beveiligde cilinder vanaf: €329. Aftastbeveiliging voorkomt manipuleren van de cilinder Heeft boorbelemmering gehard stalen stiften maken doorboren cilinder moeilijk Anti -slagpick Niet te openen door slagsleutel methode SKG sterren inbraak werend Lijkt mij voldoende om het inbrekers moeilijk te maken in combinatie met een secustrip.


Met een sterren politie keurmerk veiligheids cilinder zorgt u ervoor dat uw huis beter is beveiligd tegen inbraak, omdat deze cilinder bestand is tegen kerntrekken, lockpicking en de klopsleutel methode. Met een anti kerntrek cilinder voorkomt u kerntrekken. De meeste cilinders zijn niet bestand tegen kerntrekken. Tijd om uw onveilige cilinder te vervangen dus.


Cilinder anti kerntrek

Schaf in plaats van de inbraakgevoelige cilinder een anti kerntrek cilinder aan. Deze zorgt ervoor dat inbrekers uw huis niet meer binnenkomen. De basis van uw deurbeveiliging is de cilinder. Indien u kiest voor een degelijke anti kerntrek cilinder , is een goede basis gelegd.


Het is dus aan te raden om alle profielcilinders te vervangen door anti -kerntrekcilinders of het veiligheidsbeslag te vervangen. Heeft u advies nodig kom dan langs in onze uitgebreide showroom of bel of mail ons. Zie deze link anti kerntrek cilinders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts