donderdag 21 september 2017

Hobbylamp met loep

Loeplampen voordelig online bestellen. Bekijk ons gehele experimenteren assortiment online. Het gevolg is dat we gaan turen, daardoor snel vermoeid raken en dan maar ophouden met iets wat we graag doen en dat is toch jammer!


Gelukkig hebben wij een oplossing! Gespecialiseerd in daglichtlampen en loeplampen met daglicht.

Daylight, PureLite en True-Light. De meest handige hobbylampen- en loepen voor uw hobby! Dat betekent dat je met een loeplamp letters of bijvoorbeeld je borduurwerkje kunt vergroten.


De loeplampen zijn vaak klein en compact van stuk en er zijn diverse uitvoeringen met lampen in verschillende kleuren licht. Deze loepen worden gebruikt in technische en industriële toepassingen waarbij het belangrijk is dat de optische kwaliteit haarscherp is (van rand tot rand) en er uiterst nauwkeurige metingen mee uitgevoerd moeten worden. Denk aan bouwkundige inspecties, het meten van scheurtjes, afwijkingen in materialen, etc.


De site met een keuze uit verschillende loeplampen.

Wanneer u bezig bent met een precies werkje voor bijvoorbeeld uw hobby of werk, kan het soms handig zijn om daar een vergrootglas bij te hebben. Dan bent u echter wel één hand kwijt aan het vasthouden van de loep , niet heel ideaal dus. Instapmodel in de lijn LED loeplampen en toch met een dubbele functie: loep en doelmatige werkplekverlichting. Lichtgewicht en compacte tafel loeplamp.


De lens is tevens voorzien van een ingebouwde mini-powerlens met een. De arm zorgt ervoor dat de loep in de gewenste stand gezet kan worden, zodat u via de loep naar uw werkstuk kunt kijken waarna u twee handen vrij houdt om aan uw werkstuk te werken. Let bij het gebruik van een loeplamp op uw veiligheid en dek de loep na gebruik af met de bijgeleverde klep. Nu met korting makkelijk in gebruik door de werking op batterijen sterk licht in de meest donkere. Led- hobbylamp met vergrootglas van het merk Huismerk – Kruidvat is beschikbaar voor de prijs van €14.


Dit type loep biedt behalve een vergrootglas ook verlichting voor. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hobbylampen al vanaf €195. Korting op kaarten mallen - stempels en Mettler borduurgaren!


Al meer dan jaar gevestigd in Sneek! Dit is de eerste loep in onze categorie. Deze loep heeft vrije lichtinval rondom het te controleren object.

Voor specifieke doeleinden is er nog een keur aan andere loepen. Loepen met een extra lichtbron, of loepen met diverse sjablonen. Bestel een loep of daglichtlamp voor beter zicht en beter licht. Rustiger voor de ogen, maakt kleuren veel duidelijker. Daglichtlampen zijn zeer geschikt om te gebruiken als hobbylamp , handwerklamp.


Ook ik gebruik een loeplamp met daglichtledjes, soms gebruik ik de lamp als extra verlichting, maar het meest gebruik ik de lamp in combinatie met de loep. Het was wel even wennen in het begin, maar nu ben ik er blij mee. Ik wens jou net zoveel plezier van de ( loep )lamp!


De loeplamp wordt standaard geleverd met lenzen, de standaard lens vergroot 75x en de tweede vergroot 25x. Verder staat de loep op een soepele arm waardoor deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts