woensdag 6 september 2017

Clayfibre materiaal

Alles voor je tuin - Tuinartikelen! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Dit beeld is gemaakt van clayfibre. Clayfibre lijkt op steen, maar is een stuk lichter van gewicht.


Wat is clayfibre nu eigenlijk? Het is een vraag die we veelal te horen krijgen in ons tuincentrum.

Fiberclay kunt u zien als een milieuvriendelijke combinatie van glasvezel en klei. U vindt bij ons naast bloempotten ook vazen en columns van clayfibre. Dit materiaal wordt gemaakt van polyester en gemalen steen. Hierdoor krijgt het een natuurlijke uitstraling en licht gewicht.


De bloempotten uit onze clayfibre groothandel zijn beschikbaar in verschillende stijlvolle kleuren, zoals antraciet en taupe. Het materiaal lijkt precies op steen, maar is een stuk lichter van gewicht. De plantenbak is van clayfibre gemaakt, een ijzersterke mix van natuurlijke klei en glasfiber. Door deze materiaal combinatie ontstaat een winterhard materiaal.


Vuurschalen hebben wij in verschillende materialen waaronder in cortenstaal maar we hebben ook een vuurschaal in clayfibre gecombineerd met een ijzeren.

Of liever plantenbakken van een ander materiaal ? Wat uw wensen ook zijn, bij Terras en Tuin Outlet vindt u beslist de gewenste artikelen voor uw tuin of terras. Deze prachtige natuurlijke plantenbakken uit onze eigen collectie zijn gemaakt van clayfibre. Het voordeel hiervan is dat ze de uitstraling van steen hebben, maar lichtgewicht zijn en dus makkelijk te verplaatsen. De bloem- en plantenbakken zijn regen-, vorst- en kleurbestendig.


Robuuste clayfibre materiaal met een hoogte van cm. Kijk voor andere maten van deze fibreclay. Fiberclay ook wel clayfibre genoemd is een relatief jong materiaal soort. Het wordt veelal gebruikt voor bloempotten, bakken of beelden.


Dit komt voornamelijk doordat het materiaalsoort licht in gewicht is en hierdoor makkelijk verplaatsbaar. Fiberclay is een combinatie van klei aangebracht op een glasvezel structuur. Het grootste aanbod kunststof, aardewerken, rieten en terracotta plantenbakken voor buiten vind je bij tuincentrum Osdorp. Bekijk het aanbod nu online of kom langs.


Ideaal want hierdoor zijn deze buitenbakken goed verplaatsbaar in je tuin, op je terras of balkon. Bloempot of plantenpot kopen bij HORNBACH. Daarnaast zijn de bakken vorst-, regen- en kleurbestendig. Wanneer je de bloemetjes binnen wilt zetten, heb je een bloempot nodig. Met bloempotten worden eigenlijk bedoeld dat je.


Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.

De verschillende zuilen kun je goed combineren met één van onze mooie boeddhabeelden. BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats. Beeld - Decoratief - Kerst - Kerstman met lantaarn.


BeschrijvingKerst figuur voor binnen en buiten. Bovendien is fiberclay een duurzaam materiaal voor bloempotten dat vorst-, regen- en kleurbestendig is. Erg fijn natuurlijk in een koud land zoals Nederland.


Qua uiterlijk lijkt het materiaal heel erg op steen, maar het enorme voordeel van de fiberclay bloempot is dat deze lichtgewicht zijn en dus veel minder zwaar zijn. Mooie materialen De moderne zuil waar de vuurschaal op staat is gemaakt van clayfibre. Dit duurzame materiaal is een samenstelling van polyester en gemalen steen. Hierdoor lijkt het op 1 steen, maar weegt het een stuk minder. Dit maakt de vuurschaal makkelijk te verplaatsen.


Producten die zijn gemaakt van polystone zien eruit alsof ze gemaakt zijn van hout of steen. Het klinkt en weegt als hout of steen, afhankelijk van de hoeveelheid steen dat in het product is verwerkt. Door het vermengen van de steen met de kunsthars ontstaat een gietbaar mengsel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts