donderdag 7 september 2017

Magnetisch horgordijn blokker

Hoge kortingen en zeer snelle levering. Grote collectie vliegengordijnen. Bekijk hier alle vliegengordijnen! Het magnetische deurgordijn lost het probleem van insecten op bij het openen van de deur voor frisse lucht.


Met een zachte druk op het scherm opent u de deur.

Hierna sluit het gordijn vanzelf zich door de magnetische bevestigingsmiddelen die in de opening zijn opgenomen. De hor die niet open waait! Met de O`daddy magnetische hor houdt u ongedierte, insecten en die vervelende muggen lekker buiten en kunt u binnen toch genieten van de frisse lucht van buiten. Dit magnetische messenblok heeft een strak en minimalistisch ontwerp en biedt in horizontale positie plaats aan maximaal messen. Het horgordijn laat de frisse lucht door, maar houdt vervelende insecten zoals muggen buiten.


U kunt het horgordijn gemakkelijk en snel bevestigen, zonder. Zo sluit een horgordijn automatisch weer als je erdoor heen loopt.

Dit geeft zelf de meest opdringerige en minuscule muggen geen kans om binnen te komen! Ook hoeft je je geen zorgen te maken of je huisdieren de hor beschadigen. Je kunt de magneet hor namelijk inkorten door de lamelgordijnen om te slaan en dit met een nietmachine of naaimachine mooi af te werken. De magnetische hordeur opent door zijn design onmiddellijk zodra er iets of iemand tegen aanloopt.


De twee varianten in ons assortiment kennen een verschil. De goedkope variant van de magneet hor werkt goed. Direct een magneet horgordijn bestellen.


Heeft u een magneet horgordijn gezien in onze webshop die bij uw inrichting past? Twijfel dan niet en bestel deze gemakkelijk online. Vervolgens bezorgen wij uw nieuwe gordijn thuis en kunt u zich stijlvol en gemakkelijk wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor. Vliegengordijnen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Dit praktische horgordijn voor deuren is ideaal om vliegende insecten buiten te houden.

Het voordeel hiervan is dat je deze niet als een deur open hoeft te doen maar er gewoon doorheen kan lopen. Het gordijn valt vervolgens vanzelf weer op zijn plaats, zoals horlamellen. Wil je dat het vliegengordijn een nog betere werking heeft dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een magnetisch vliegengordijn.


Alle topmerken voor de laagste prijs. Bestel nu online of bezoek onze winkel. Naast het horgordijn met lamellen is er ook een magnetisch horgordijn beschikbaar dat bestaat uit twee grote, aansluitende panelen.


Als je door dit horgordijn loopt, gaan de panelen automatisch uit elkaar en sluiten ze weer perfect aan door de verschillende magneten, die in het midden bevestigd zijn. Het geheim is het duurzame nylon gaas, dat de insecten buiten houdt, zonder het milieu te belasten. Heb aparte klittenband moeten aanschaffen. De haakkant met acryllijmlaag voor op de spinning (5meter) en de lusband (5meter) zonder lijm over de gehele boven en zijn kant op het horgordijn genaaid. Een magnetisch horgordijn al voor € kopen?


In onze collectie vind je twee magneethorren. Van het duurdere vliegengordijn van Hamstra en Fikszo (beiden voorheen van Bruynzeel) mag je kwalitatief gezien wat meer verwachten. Deze horgordijnen hangen wat mooier en strakker in het deurkozijn.


Als jij je bestelling op werkdagen voor 16. Hordeuren koop je eenvoudig online bij bol. Horgordijn dat eenvoudig te monteren is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts