dinsdag 19 september 2017

Houtstrips wandbekleding

Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Bestel simpel en snel jouw behang. Koop decoratieve elementen van Orac online in onze webshop. Wandbekleding in hout is sterk en kan best tegen een stootje.


U heeft geen speciale gereedschappen nodig.

De houtstrips panelen zijn dun en licht van gewicht. Ze zijn toepasbaar op vrijwel elke gladde en vaste ondergrond. Een nieuwe trend op het gebied van interieur zijn houtstrips voor op de muur.


Houtstrips : 3d houten wandbekleding. Ze worden ook wel 3d houten wandpanelen, plakhout of 3d hout genoemd. Wij beschikken over een ruime voorraad Teak en Merbau houtstrips direct uit voorraad leverbaar.


Door onze eigen import profiteert u van een scherpe prijs.

Onze houtstrips kan je direct eenvoudig bestellen. Mocht je niet in de buurt wonen of niet in de gelegenheid zijn ze zelf te komen ophalen, kunnen wij de houtstrips ook naar je verzenden. Kom naar onze showroom en zie met uw eigen ogen de mogelijkheden. Met wandbekleding van GAMMA uw wand als nieuw!


Wandpanelen, plakhout of houten wandpaneel. Ook alles voor lambrisering. Bekijk het assortiment online. ReWood houtstrips kunt u gemakkelijk gebruiken als wanddecoratie. Door de unieke Z-vorm sluiten de strips naadloos en onzichtbaar op elkaar aan.


De wandpanelen kunt u zowel horizontaal als verticaal plaatsen op de wand. De strips lenen zich ervoor om een deel van een wand te bekleden. U kunt dus gemakkelijk een baan of strook aanbrengen op een.


Ook beschikbaar met onzichtbare vernisbescherming. Teak wandbekleding met een antiek verouderde look. Deze wandbekleding kreeg een beschermende toplaag en een diepwarme kleur.


Steenstrips zijn een populair item om eenvoudig een trendy sfeer te creëren.

Met de wandbekleding van KARWEI kun jij je muren binnen een handomdraai een stoere of luxe uitstraling geven. De wandbekleding van KARWEI is een andere manier van muren afwerken dan bijvoorbeeld behang of verven. Design Wanddecoratie DIY ! Unieke designs vind u bij ons in de showroom en de meest gekozen in houtstrips shop! Woodindustries levert meer dan 1designs aan houtstrips en houten wandbekleding.


Uw wand veranderd in een mooie houten muur. Omdat deze houten wandpanelen een diep warme kleur hebben past dit teakhouten wandpaneel in elk interieur. Een ruim assortiment Plakhout en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Enorm populair als wandbekleding om uw woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet of welke ruimte dan ook een warme uitstraling te geven. Er gaan houtstrips in vierkante meter, dit is ook exact de inhoud per doosje. Bent u op zoek naar een unieke, ecologische en duurzame wandbekleding , dan bent u bij onze Kokos mozaiek tegels aan het juiste adres. Voor deze wandpanelen wordt de schil van de kokosnoot in kleine vierkantjes gezaagd en aan elkaar verlijmd met als resultaat een spectaculaire wandbekleding die zorgt voor een wow-factor in elk interieur.


Steen als wandbekleding Prachtige dunne vellen met een toplaag van echt steen, leisteen en kwartsiet. Zeer flexibel en bijna overal toepasbaar in verschillende tinten. Uw muur nu eens niet afwerken met behang of stucwerk? Maar kiest u schroten, kraaldelen, rabatschroten, wandpanelen of wandplaten als wandbekleding ? GAMMA heeft een ruime keuze uit diverse soorten houten panelen.


Bij GAMMA kunt u voor plafondbekleding kiezen uit plafondplaten of houten panelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts