woensdag 20 september 2017

Gordijnrails voor paneelgordijnen

Bekijk het gehele assortiment paneelgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vind gordijn rails als je nu zoekt. Grote collectie paneelgordijnen hier! Bepaal zelf het aantal panelen.

Paneelgordijnen tegen de laagste prijzen. Eenvoudig besteld en gratis thuisbezorgd! Levering binnen werkdagen. Gardinia gordijnrails Atlanta voor paneelgordijnen Modern en bijtijds: Individueel verschuifbare panelen zijn divers en variabel in gebruik. Een paneelgordijn is ideaal als raamdecoratie voor een groot raam, als scheidingswand of om een open opbergkast te verbergen.


Een gordijn is niet compleet zonder gordijnrails. Een ophangsysteem zoals een gordijnroede of een gordijnrails heb je nodig om je gordijnen en paneelgordijnen op te hangen.

Met onze gordijntoebehoren maak je je gordijnoplossing helemaal af. Kies voor een klassieke afsluitknop of ga juist voor strak en modern. Voor zij- en middensluiting geldt dat de panelen elkaar meenemen.


Los bedienbare panelen zijn ook mogelijk. Hierbij bedient u elk paneel afzonderlijk. Met behulp van een trekstang schuift het paneel naar de gewenste zijde. De panelen nemen elkaar niet mee.


Klik hier voor de mooiste paneelgordijnen. Door de vlakke confectie van de gordijnstof komt bovendien het dessin volledig tot zijn recht. Luxe design afstandbediening met Timer functie te bedienen.


Wil je nog meer weten over paneelgordijnen , het opmeten van de ruimte of over het laten plaatsen van paneelgordijnen ? Kom dan eens langs in één van onze winkels. We laten je graag zien wat we voor jou in huis hebben. Onder het genot van een kop koffie of thee word je uitgebreid geadviseerd door één van onze adviseurs.


Hoe hang je de gordijnen dan op?

Heel eenvoudig met het nieuwe ophangsysteem van IKEA: VIDGA. Met dit systeem creëer je verschillende ophangmogelijkheden voor je rol- en paneelgordijnen. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig op beslist. Door het licht via je paneelgordijn aan te passen, heb je steeds de juiste sfeer in huis. Zo zijn er verschillende soorten paneelgordijnen in onze complete collectie.


Misschien is het wel een idee om verschillende paneelgordijnen te combineren om een uniek geheel te vormen. Deze gordijnrails is geschikt voor zware gordijnen tot maar liefst kilo per vierkante meter stof, maar ook elegant en geschikt voor transparanten en inbetween gordijnen. Goelst levert systemen voor reguliere sluitgordijnen, maar ook voor onder andere vouwgordijnen, paneelgordijnen , douchegordijnen en lichtkoepels.


Of u nu lichte vitrage of zware overgordijnen wilt ophangen, of allebei, Goelst heeft voor elke stof een passende oplossing. Werk je gordijnen volledig af met de juiste gordijnrails. Dat kan best onopvallend zijn, of je legt net extra accenten op je raambekleding. Gordijnrails en gordijnroedes kopen bij GAMMA. Aan de onderzijde van elk paneelgordijn kun je naar keuze een verzwaringsprofiel of een decoratieve onderlat voor extra stabiliteit kiezen.


Je kunt kiezen uit types paneelgordijnen in vele. Verschillende gordijnrails. Heb je een set gordijnen met haken, dan kies je voor gordijnrails. Bij een gordijn met ringen of lussen hoort een roede. Je plaatst hem strak tegen het plafon dus hij is redelijk onopvallend.


Een rail is meestal basic wit of aluminium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts