maandag 25 september 2017

Betonplex 21mm

Verkrijgbaar in diverse soorten. Bestel online, bezorging in heel Nederland! Voor zowel Particulier als voor de Zakelijke markt. Dit vormt een harde en waterdichte afwerking van het hout dat daardoor geen nabehandeling nodig heeft.


Toe te passen als bekisting voor beton.

Snel thuisbezorgd Goedkope prijzen Prachtige kwaliteit. Groot assortiment Pijlsnelle levering Korting tot Goed advies. Deze toplaag vormt een harde en waterdichte afwerking van het hout, dat daardoor geen verdere nabehandeling nodig heeft. Weet je welke betonplex afmetingen je nodig hebt voor je klus? Betonplex mm tot betonplex mm bestellen of afhalen.


Watervaste betonplex en andere platen bestel je bij GAMMA eenvoudig online, voor een vast laag bedrag snel bij je thuis bezorgd door onze leverancier. Natuurlijk is zelf afhalen in de bouwmarkt ook mogelijk. Platen zijn ideaal geschikt voor bekisting, muurplaat.

De door ons aangeboden betonplex is beschikbaar in diverse kwaliteiten (o.a. berken) en diverse maten en diktes. Op aanvraag en tegen meerprijs kunnen we uw order bovendien op maat gezaagd afleveren. Wij hebben betonplex platen van 1 en 18mm dikte.


De antislip betonplex platen leveren wij in en 18mm dikte. Cement kan zich namelijk niet hechten aan de betonplex plaat. De beste kwaliteit, scherp aangeboden Nu Tot wel Korting! Vind de beste selectie betonplex 21mm fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit betonplex 21mm voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Nieuw Ophalen of Verzenden. De leverancier voor al uw bouw. Vanaf € per stuk Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Heeft u bekisting nodig voor het storten van beton?


PontMeyer heeft het beste bouwmateriaal voor u! Daarom raden wij voor deze klus betonplex aan. Dit materiaal is onder meer uiterst geschikt voor het storten van beton. Omdat geen klus hetzelfde is, hebben wij een uitgebreid assortiment betonplex platen.

Uw review toevoegen Uw review toevoegen. Bij ons vindt u een groot aanbod en wij geven je graag advies hierover aan onze infobalie. Voor vrijwel alle toepassingen geschikt. Buiten toe te passen, mits zaagkanten, randen en schroefgaten goed worden behandeld en afgewerkt.


Een sterke multiplex plaat. Exterieur verlijmd en met een donkerbruine coating. Hierdoor heeft de betonmultiplex plaat een harde gladde en waterdichte afwerking. Nabij de Beemster, Zaandam, Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. De plaat is WBP verlijmd en zéér duurzaam.


De platen zijn aan beide zijden voorzien van een donkerbruine fenolcoating. Aan één zijde is een antislip-patroon ingeperst. Kwaliteit multiplex voorzien van een donkerbruine fenofilmlaag aan beide kanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts