woensdag 27 september 2017

Gietijzeren vogelbad

Vogelbaden van alle merken op beslist. Dan is dit vogelbadje zeker iets voor u. Dit mooie antiek roestbruine gietijzeren vogelbad vormt een attractief element in je tuin. Plaats het op een zichtbare plaats en geniet hoe vogels komen baden in het vogelbad.


Dit zeer kwalitatieve en zware vogelbad op voet is een streling voor het oog in elke tuin.

Het heeft een rustiek bruine kleur die het bad een ou antiek en aantrekkelijk uitzicht geeft. Dit vogelbad hoeft niet opgehangen te worden, maar kan gewoon op een rustig plekje in de tuin geplaatst worden. In de zomer kan hij dienst doen als verkoelende plek voor de vogels. In de winter is hij weer te gebruiken als. Plaats het bad op een zichtbare plaats op uw terras zodat u door het raam kan zien dat de tuinvogels een bad komen nemen.


Overige gietijzeren decoraties. Ons gietijzeren vogelbadje is een tijdloos, rustiek item dat erg goed past in ieder huis en iedere tuin. Het getextureerde oppervlak zorgt dat de vogeltjes stevig kunnen staan en zal over tijd een prachtige patina krijgen.

Decoratief vogelbad Dit decoratieve vogelbadje van Best for Birds is gemaakt van gietijzer. Het vogelbadje staat op een metalen pin die in de grond gezet kan worden. Op zoek naar een mooi vogelbadje voor in uw klassieke tuin? Dit vogelbad is gemakkelijk aan een schutting of muur te bevestigen maar kan gewoon op een rustig plekje in de tuin geplaatst worden. Rustiek vogelbadje Dit vogelbad van Best for Birds is gemaakt van gietijzer en heeft een leistenen poot.


Door dit materiaal heeft het vogelbadje een rustieke uitstraling en past het in elke soort tuin of balkon. Het materiaal is bestand tegen alle weersinvloeden en kan daarom het gehele jaar gebruikt worden. Het gietijzeren vogelbad is met de hand gegoten volgens eeuwenoud vakmanschap en traditie. Het badje is centimeter hoog. Dit zorgt ervoor dat het lang meegaat en maakt het dus een duurzaam product.


Het zal dus voor lange tijd een mooi plaatsje hebben in je tuin. Ben jij ook zo verzot op vogels? Ze zijn zo mooi en gracieus in je tuin. Zwaar gietijzeren vogelbad. Hierna word het in een speciale mal gegoten waarin het afkoelt en verhard.


Dit van echt gietijzer, door Gardman gemaakt vogelbad staat voor duurzaamheid en lange levensduur.

Dit vogelbad of voederschaal met vier decoratieve vogeltjes kan tijdens de zomer gebruikt worden als drinkreservoir of verkoelingsbad voor de vogels. Gietijzer is ijzersterk en gaat levenslang mee. Deze schaal is gemaakt uit gietijzer en werd met de hand gegoten volgens eeuwenoud vakmanschap en traditie.


Met dit sierlijke vogelbad biedt u alle bezoekende vogels een verfrissend drankje aan. Gemaakt van hoogwaardig gietijzer met een antiek grijze afwerking. De schaal heeft een mooi bladpatroon en wordt door fraai gekruld siersmeedwerk ondersteunt. De keramieken vogelbaden zijn verkrijgbaar met vrolijke bloemenprints.


De gietijzeren vogelbaden hebben een mooie klassieke uitstraling. Voor een tijdloze uitstraling kun je kiezen voor het betonnen vogelbad. Voor elke tuinstijl is er dus een vogelbad dat bij de omgeving aansluit.


Dit mooie vogelbad op voet geeft aan de vogels in jouw tuin een gelegenheid om te baden en te drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts