vrijdag 15 september 2017

Gamma cetabever

Gamma cetabever

CetaBever beits is de nummering één in houtbescherming. Bestel online of bezoek onze GAMMA bouwmarkten. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Of kies voor een GAMMA buitenbeits in een mooie natuurlijke tint, zoals GAMMA buitenbeits transparant UV mahonie of de Rambo pantserbeits tuinhout transparant teakhout zijdeglans.


Bij GAMMA vind je altijd wel de juiste buitenbeits. Het is dé basislaag voor afwerking met beits ter verhoging van de duurzaamheid. Het beschermt en verzorgt uw hout en geeft uw hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Dekkende Meesterbeits beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden met optimaal glansbehoud.


Beits, oliën en vernis kopen bij GAMMA. Beitsen is in essentie het aanbrengen van een extra laag op hout die bescherming biedt tegen vocht en groene aanslag. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte bereik je met minder lagen een zeer duurzame bescherming. Meesterbeits Dekkend is voor ál het houtwerk aan de buitenkant van je huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren.


Door uitstekende hechting en hoge laagdikte bereik je met minder lagen een zeer duurzame bescherming. U kunt nu snel en gemakkelijk uw cetabever bestellen bij Verfshoppen. Het gebruik van een goede kwaliteit verf voor uw kozijnen en deuren komt u altijd ten goede, of dit nou voor binnen of buiten is.


Beschermt tegen UV en vertraagt glansverval. We gieten er wat beits in en pompten het vat op druk. Met weinig vulling krijg je al snel een lamme arm van het pompen.


Gamma cetabever

Het kost dan veel kracht op de sprayer op druk te krijgen. Volgens Cetabever zouden we met deze handelingen klaar zijn voor gebruik. Zoals bij alle schilderwerk, is de voorbereiding het meeste werk. Bij KARWEI vind je voor iedere toepassing een geschikte buitenbeits, bijvoorbeeld voor tuinmeubelen of deuren. Bekijk hier ons assortiment en bestel direct!


Lak en verf in alle kleuren van Cetabever bestel je op kleurenwaaier. GAMMA heeft een uitgebreid assortiment buitenbeits voor het duurzaam beschermen, onderhouden en verfraaien van hout in de tuin en aan het huis. Het assortiment bestaat uit tuinbeits, buitenbeits UV en buitenbeits UV extra.


Het kleurenpalet bestaat uit de meest populaire dekkende en transparante buitenkleuren, van klassiek tot modern. Het is zeer geschikt voor de bescherming van hardhouten vlonders, terrassen en schuttingen. Cetabever binnenbeits deur, kozijn en meubel transparant schors zijdeglans 7ml is een watergedragen binnenbeits, verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdeglans. De natuurlijke houtnerf blijft zichtbaar en de beits geeft uw hout een prachtige transparante kleur.


Geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Deze promotie is niet (meer) actief. Registratie is niet meer mogelijk.


Gamma cetabever

Cetabever is het verfmerk voor tuinbeitsen en verf voor bescherming van uw huis. Met Cetabever haalt u een product in huis die uw houtwerk in de tuin voor jaren lang beschermd en verfraaid. Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verf?


De beste Cetabever aanbiedingen deze week op een rij. Vergelijk eenvoudig alle actuele Cetabever acties en vind de goedkoopste Cetabever aanbieding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts