donderdag 28 september 2017

Tintfolie

Bespaar tot wel via kiesproduct. Hét grootste assortiment AutoTuning Stickers. Koop voordelig tint folies voor universeel gebruik. Kies uit verschillende kleuren tintfolies.


Je ramen tinten met folie betekent dat je tintfolie of raamfolie aanbrengt op diverse ruiten van je auto.

Vaak zie je dat de achterruit en de zijruiten achter en soms ook voor worden getint. Dit zorgt voor een stoere uitstraling én heeft praktisch nut. Tint folie korting Profiteer van kortingen op Tintfolie.


Wees er snel bij want er is een beperkte oplage. Meerdere meters worden aan een stuk geleverd. Wat mag er volgens de wet? Nadat uw ruiten getint zijn laten wij u met.


Laat nu je autoramen blinderen bij De Tintman Folies.

Raamfolie van TintPro Specialist in Auto tintfolie en Gebouwen tinten met raamfolie! De tintfolie is ook erg vervormbaar. Dus als u wat warmte toevoegd tijdens het plakken zal de folie flexibel worden en makkelijk over rondingen en hoekjes te plakken zijn.


Mooi EXTRA donker tintfolie voor de auto ramen. Met dit raamfolie kun je je autoruiten blinderen. Het hebben van geblindeerde autoramen heeft zo zijn voordelen: de auto is minder diefstal gevoelig, je passagiers hebben meer privacy, het tint folie houdt veel warmte en zonlicht tegen én een getunede auto is gewoon cool! Wrap folie: uiterst betaalbaar i. Ook kunt u eenvoudig wrap.


De achterruiten en achterste zijruiten mogen zonder meer van tintfolie voorzien worden, mits de auto wel over een rechter buitenspiegel beschikt. In de wereld van tuning is autoramen blinderen en tinten enorm in trek. Man Protection is uw officiële distributeur van de LLumar automotive folie. Dit is een zeer hoogwaardige glasfolie specifiek voor gebruik op autoruiten.


Bij Luna Glass Tinting bent u aan het goede adres voor het tinten en blinderen van uw autoramen. Tevens voorzien we altijd in betrouwbaar advies op maat! Het comfort en de bescherming van je auto-interieur en de inzittenden verbeteren, is een kenmerk van de autoruitfolies van 3M.


Hexis is totaalleverancier voor de signmarkt door het samenbrengen van bedrijven onder één dak.

Bij Medum kunt u terecht voor grootformaat printers, printmedia. Ideaal voor carwrapping en keuken. Binnen 24u verzonden indien voorradig, sinds. Ruim jaar ervaring in het blinderen van autoruiten.


Vraag direct een offerte aan. Minimaal jaar garantie op loslaten, de-lamineren en verkleuren. BRS Reclame Hoogeveen kan uw ramen tinten op professionele wijze, zonder hinderlijke bubbels of vouwen.


Als ervaren sign- en reclamebedrijf verzorgen wij al jaren het. Toont resultaat Auto raamfolie Medium. Wij zijn constant bezig onze. Zonwerend folie, tintfolie , Raamfolie voor de zon. Deze tintfolie is de laatste in een reeks van high performance auto-films van Johnson Window Films.


Een duurzaam, kleurvast, niet-reflecteren de tintfolie met een uitstekende zonne-prestaties. De “universele zwarte” tint past bij de meeste van fabriek af getinte voertuigen. Hoeveel warmte en licht wordt tegengehouden is afhankelijk van het soort tintfolie. Op onze site vind je bij elke warmtewerende folie dan ook de specificaties. Wil je het tintfolie op de ramen van je auto plakken?


Houd dan wel rekening met regels die door de wet zijn opgelegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts