vrijdag 15 september 2017

Cetabever white wash

Vind white wash het nu op Kensaq. Tuinmeubelbeits is waterafstotend en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. Schuttingbeits is een waterafstotende beits die de schutting beschermt tegen weersinvloeden, zoals regen en zon. CetaBever schuttingbeits heeft een snelle droging.


Cetabever white wash

Het voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. Voor steigerhouten tuinmeubelen is er ook een speciale White en Grey wash. Cetabever Tuin Schutting Beits - White Wash - liter. De beits is waterafstotend en beschermt het hout langdurig tegen weersinvloeden. De natuurlijke houtnerf blijft zichtbaar en de beits geeft uw hout een prachtige transparante kleur.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Zelf een whitewash maken is heel eenvoudig. Hiervoor verdun je Abbondanza krijtverf Pure White ongeveer 1:met water. Bekijk alle aanbieders en de laagste prijs op Kiesproduct.


Zoek naar cetabever white wash op Kelkoo. Vergelijk alle cetabever white wash aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Het merk levert duurzame soorten beits voor buiten. Voor binnen is er ook een lijn met transparante kleuren, vloerlakken en parketlakken. Op deze manier kun je bijvoorbeeld je steigerhout op een trendy manier beschermen.


Maak een keuze uit het Zweedse kleurenpallet of laat je favoriete kleur mengen op de mengmachine. Transparante beits kopen bij HORNBACH. Hout kan je natuurlijk overschilderen met verf. Maar als je de houtstructuur graag zichtbaar wil houden, dan kun je beter.


Altijd de beste deal voor jou! Ik las als tip op internet dat je het beter met een schone zachte niet pluizende doek kan aanbrengen. Alsof je je schoenen poetst. Dan zie je de strepen van de kwast niet. Glad hout kan je even flink op schuren tegen de richting in, dan trekt de white wash mooi in de nerven.


Dekkende beits kopen bij HORNBACH. Als je met verf en een kwast aan de gang wilt gaan om het houtwerk in en rond je huis op te knappen kun je verf gebruiken, maar ook. Breng de wash aan met een brede kwast (bijvoorbeeld een spalter) en veeg de overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf.


Cetabever white wash

Hoe langer je het mengsel laat intrekken en hoe poreuzer de ondergron hoe minder goed je de wash nog kunt uitvegen. Ook de mate van verdunning bepaalt het effect. Klik hier voor meer details over dit product € 12. White wash doe het zelf: in stappen naar die trendy witte waas! U baande zich een weg door alle mogelijkheden in de wereld van white wash.


Enkel het aanbrengen zelf rest nog. Een klusje dat gemakkelijk geklaard kan worden via onze white wash doe-het-zelf handleiding! Door uitstekende hechting en hoge laagdikte bereik je met minder lagen een zeer duurzame bescherming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts