vrijdag 1 september 2017

Somfy keygo

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons uitgebreide Somfy assortiment. Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 725.


Somfy keygo

De kleine Somfy Keygo RTS afstandsbediening is ideaal voor aan de sleutelbos. Voorzien van sterke metalen ring en dieper liggende druktoetsen. Elk gebruik buiten het door Somfy bepaalde toepassingsgebied is niet conform. Hierdoor en door het negeren van de instructies in deze handleiding, vervalt iedere aansprakelijkheid en garantie van Somfy.


Somfy is niet aansprakelijk voor veranderingen van normen en standaards die van kracht zijn geworden na publicatie van deze handleiding. De Keygo io word geleverd met kleuren rubberen ringen voor visuele onderscheiding van de druktoetsen. Belangrijk: de Keygo io is niet geschikt om zonwering of rolluiken te programmeren, daarvoor heeft u eerst een Telis afstandsbediening nodig.


Somfy keygo

De Keygo kan als extra bediening in het systeem worden meegeprogrammeerd. Handleidingen, Brochures en Technische Manuals van alle Somfy producten vind je hier! Met de KeyGo kan je een Somfy RTS buismotor. De bedoeling is dat ik de poortopener (Ixengo L 24V io) aanstuur met kanaal en met de andere kanalen de verlichting die via de tahoma wordt aangestuurd.


De Keygo werkt wel rechtstreeks (zonder tahoma) langs de sturing van de Ixengo. KeyGo RTS afstandsbediening: handzender met kanalen. Dit voorkomt ongewenste bediening in tas of broekzak. De Somfy Keygo io is een kanaals IO zender zonder terugkoppeling.


Voordelen: - Lekker klein en past daardoor gemakkelijk in je broekzak of in een tas. Afstandsbediening kanalen zonder terugkoppeling. Geschikt voor het aansturen van een io-homecontrol motoren en ontvangers voor garagepoorten, hekken, deursloten, verlichting en rolluiken.


Is uw roldeur voorzien van een Somfy motor? Dan kunt u niet zonder de Keygo. De Keygo is een handige kleine handzender die u eenvoudig mee kunt nemen.


Let op dat met de Keygo u geen rolluiken af kunt stellen. U dient allereerst met een Somfy Telis afstandsbediening de motor af te stellen en hierna de Keygo te koppelen met de motor. Denk maar aan rolluiken en de garagedeur. Hij is bovendien toepasbaar op alle RTS-ontvangers en RTS-motoren.


De Keygo RTS wordt geleverd met kleuren rubberen ringen voor visuele onderscheiding van de druktoetsen. The compact Somfy Keygo handset makes coming home every day completely hassle free. Le clignotement de la LED indique l’émission des commandes radio. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Download hier gratis uw Somfy KEYGO io handleiding.


Somfy keygo

Toepasbaar met een product voorzien van RTS ontvanger - kleur zwart - compatibel met. Bestel Somfy handzender Keygo RTS online bij Sunstyle Zonwering voor € 61.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts