woensdag 20 september 2017

Elho kweek

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 5producten vanaf € 80. Alle tuinartikelen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinartikelen.


Van je interieur, keuken, terras, balkon tot de hal, badkamer en tuin. Omring jezelf met elho bloempotten en plantenbakken.

Voor elke plek in en rondom je huis hebben wij een passende bloempot. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en maak van jouw huis een groen thuis. Of je nu beginner bent of al langer een gepassioneerde kweker, de green basics grow your own collectie heeft voor ieder wat wils. Zaai je eigen basilicum, kweek heerlijke tomaten en oogst de mooiste aardbeien.


Elho Elho houdt van een groene wereld! Daarom zorgt elho ervoor dat de producten op een verantwoorde wijze worden gemaakt. De green basics producten bevatten namelijk gerecycled kunststof. Voor iedere fase van het kweken zijn er functionele en ook fun producten in ons assortiment.


Floors moestuin - Kweken met de Light Garden van elho Heb jij wel eens je eigen kruiden of groenten binnen geprobeerd op te kweken terwijl er niet voldoende zonlicht was?

Dan heb je vast gemerkt dat dat nog niet zo makkelijk is. Op Voorraad Voor 16:bestel morgen in huis. In deze kweektafel van Elho kunt u gemakkelijk groenten of kruiden kweken.


Er bevinden zich gaten in de poten voor waterafvoer. Ook geschikt voor de kleine makers. De tafel heeft een prettige werkhoogte waardoor je kunt blijven staan tijdens het werken en is gemaakt van gerecycled kunststof. Deze Kweektafel van Elho is zwart van kleur.


Elho Green Basics is voor iedereen die ervan houdt om zelf lekker eigen plantjes, groente of kruiden te kweken. Controleer je e-mail adres. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Met de green basics kweek tray wordt het daarmee nog leuker!


Ook erg handig voor in de keuken wanneer je er kruiden in kweekt. De producten uit de Green Basics serie bevatten ook nog eens gerecycled kunststof. Alle producten uit de green basics collectie van Elho zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Wil je graag je eigen groenten en kruiden verbouwen? Ga dan voor deze Elho kweektafel.


Net als het merendeel van de Elho -collectie, is deze kweektafel gemaakt van 1 recyclebaar kunststof. Een milieuvriendelijke keuze en ook nog eens eenvoudig schoon te maken, licht van gewicht en vorstbestendig.

Ik zou graag verschillende groenten kweken in de Elho -kweekbak. Vooral lekkere radijsjes en wortels, maar ook sla en alles wat makkelijk is. Wat minder fijn is en deze bak is perfect afsluitbaar. Op zoek naar elho kweek tuinartikelen? Vind de voordeligste elho kweek tuinartikelen op VERGELIJK.


Kweek je eigen kruiden en groenten en begin in een kweekbak. Een kweekbak wordt ook wel een koude bak genoemd. Dit is het verschil met een kweekkasje, welke beter beschermd tegen buiteninvloeden doordat je een afgesloten omgeving hebt en daarmee een broeikasje creëert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts