maandag 2 oktober 2017

Motip lakstift

MOTIP lakstift prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. MoTip Kompakt lakstift op MoTip kleurnummer kopen.


Deze lakstift grijze primer is te gebruiken op alle behandelde en onbehandelde ondergronden, zoals van metaal, aluminium, hout, glas en steen. Zwarte lakstift is een sneldrogende verf voor het bijtippen van kleine schade of steenslagschade aan je auto, motor, scooter of ander voertuig. Te denken valt aan plamuur en auto-reparatielakken voor schade herstel, diverse speciale lakken voor tuning effecten, diverse car care producten en underbody coating voor onderhoud en bescherming. MoTip Blanke Lak is verkrijgbaar in spuitbussen van 5ml en 1ml en een lakstift van ml.


Deze kleurlak is gelijk aan de kleur van aluminium velgen. MoTip velgenzilver lakstift is een sneldrogende en wasstraatbestendige verf voor het aantippen van beschadigingen aan je velg. Lakstift velgenzilver lak hoogglans. Dregema verzorgt de levering van 1K Blanke lakstift in heel Nederland.


De lak heeft een goede dekkracht, een uitstekende hechting en een goede oppervlaktehardheid. Onze autolak stift wordt gemaakt aan de hand van de kleurcode of -naam van jouw auto, motor of scooter. Hierdoor komt de verf in de lakstift overeen met de lak op de auto waardoor je zelf krassen en beschadigingen kunt repareren. Motip kompakt lakstift ml. Wij leveren spuitbussen autolak in alle gewenste kleuren.


Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak. Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden en is lichtecht en UV-bestendig.


Motip lakstift

MoTip Lak Zwart is verkrijgbaar in een hoogglans, een zijdeglans en een matte kwaliteit in spuitbussen van 5ml en 1ml en een lakstift van ml. Wilt u een groter oppervlak bijwerken? Autolak lakstift op kleur voor elke toepassing. Wij kunnen je voor elke toepassing de gewenste kleur leveren.


Door ons zeer ruime kleuraanbod kunnen wij voor al deze toepassingen een lakstift leveren. Een lakstift is geschikt om kleinere krasjes, waar nog geen roest onder zit, netjes weg te werken. Bijvoorbeeld die vervelende krasjes die je sleutelbos veroorzaakt aan het portier.


Motip lakstift

Het is sneldrogen heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende. Sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. De primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle.


Sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. Sneldrogende acrylaat lak met een duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde stalen en lichtmetalen velgen en wieldoppen. Geschikt voor het bijwerken van kleine beschadigingen aan uw auto, motorfiets of ander gespoten oppervlak. Deze lakstift is voorzien van een klein kwastje en ideal voor het aantippen van steenslag of kleine krassen.


Bekijk ons volledige assortiment lakstiften op WWW. EU JavaScript seems to be disabled in your browser. MoTip RAL Industrial Lak is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Voor gebruik moet de lakstift goed worden geschud. Verdun bovendien de lakstift nooit met een verdunner, want daardoor wordt de lakstift minder goed bruikbaar.


Herstellen autolak met lakstift. Het herstellen van autolak met een lakstift kan door middel van de volgende vijf stappen: Stap 1: Schud de lakstift minimaal twee minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts