donderdag 12 oktober 2017

Theepot iittala

Kies uit producten vanaf € 599. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je. Persoonlijke klantenservice.

Fantastische aanbiedingen. Zet De Theepot Eens Lekker Centraal In De Kamer. Raami theepot , l wit, Black. Buitengewoon veelzijdige en eindeloze combinaties – Teema blijft, ook als jij verandert. Alle producten uit deze collectie zijn zowel functioneel als duurzaam ontwikkeld.


Het product kan perfect gebruikt worden tijdens het ontbijt of thee pauze. Maak de set compleet met de bijpassende thee bekers van de Teema serie van het merk Iittala. Het Teema servies is divers, multifunctioneel in gebruik en prachtig met elkaar te combineren.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De Bijenkorf biedt een ruim assortiment aan serviezen van het geliefde Finse woonmerk Iittala. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Ondanks de ontwikkeling van deze pot met een inhoud van liter tot theepot , is hij nog steeds ideaal aangepast om koffie of andere warme dranken te serveren. De theepot beschikt over een elegant en tijdloos uiterlijk, waardoor het bij ieder interieur past. Daarnaast kunt u met gemak thee schenken aan uw gasten zonder te knoeien.


Ook is de deksel gemakkelijk te verwijderen voor het reinigen van de theepot. Iittala Theepotten koop je eenvoudig online bij bol. Door je aan te melden geef je aan dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van. Belangrijk is dus dat de thee goed warm gehouden wordt door de theepot. Hiervoor kunt u ook kiezen voor een dubbelwandig theepot die de warmte extra lang vasthoudt, kies bijvoorbeeld voor een theepot van Bredemeijer.


Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie theepotten in alle soorten en maten. Taika (het Finse woord voor magie) van ontwerper Klaus Haapaniemi prikkelt de fantasie en vormt een inspiratie voor verhalen. Je hebt keuze uit diverse kleurrijke en. Uur Besteld = Morgen In Huis!


Dankzij het RVS-theefilter bepaal je nameljk zelf hoe sterk je jouw thee drinkt.

De drinkbeker van dit Finse designermerk brengt dankzij de verschillende kleuren eindeloze combineermogelijkheden met zich mee. Onze glaswerk experts geven u graag advies. Theepot Teema uit de collectie van het zo beroemde Scandinavische merk Iittala. Prachtige strak model theepot.


Theepotten Met een grote theepot op tafel heb je direct een gezellige en huiselijke sfeer te pakken. Of je nu gaat voor een zwarte gietijzeren theepot of voor een porseleinen theepot met leuke roosjes en andere bloemetjes, bij Blokker vind je de mooiste, handigste en fijnste theepotten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts