woensdag 25 oktober 2017

Glazen stolp riverdale

Kies uit producten vanaf € 95. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Ruim assortiment online bestellen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nu korting. We houden je up-to-date over de nieuwste collecties, laatste trends. Met jouw eigen invulling is de stolp uniek en komt het overal tot zijn recht.


Riverdale bij Smulderstextiel. Plaats bijvoorbeeld een bijzonder beeldje of antiek servies onder de glasplaat. Stolp Romance Clear is gemaakt van glas en heeft een diameter van centimeter. Met een elegante glazen stolp geef jij een sfeer van tijdloze elegantie aan het interieur van de keuken of woonkamer.


Soms verdienen items een beetje extra aandacht.

Presenteer uw mooiste snuisterijen onder deze transparante stolp. Nieuwe riverdale elegance stolp cm. Glazen stolp op witte onderzetter. Een opvallende nieuwe trend op het gebied van woondecoratie is de glazen stolp. Ook zijn glazen stolpen bekend als presentatiemiddel voor een kaas plankje.


Het is Sale bij de Bijenkorf! Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Extra informatie: Verkrijgbaar in verschillende formaten. Vergelijk direct online bij webshops. De stolp geeft het interieur een frisse en luxe uitstraling. Jaren het onderbord is een stuk ouder.


App Verder kijken met de 2dehands app Bekijken Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Decoratie en woonaccesoires maken een interieur af. Zo kom je tijdens de aanloop naar kerst gegarandeerd in de stemming.


We are using cookies to give you the best experience on our website. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in settings.

De ovale stolp van glas heeft een wit plateau waarop je je allerlei spullen op. Onder een glazen stolp past bijna alles! Breng je huis in de kerststemming met deze sierlijke stolp , compleet met dennentakje en kunstsneeuw.


Druk dan op de product informatieknop. De windlichten zijn zowel binnen als buiten toepasbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts