dinsdag 24 oktober 2017

Pip studio fantasy

Het is Sale bij de Bijenkorf! Happy products for happy people. Shop de mooiste items van Pip in de officiële shop. Voor 22:bestel morgen in huis! We have the looks that will get you.


Pip Studio bij Smulderstextiel. Gloudemans Koken en Kado biedt je verschillende serviesstukken van dit merk aan. Onderdelen van het servies. Pip studio blushing birds beker 1ml - rood set van blushing birds uit de nieuwe collectie blushing birds van pip studio komt.


Dit dekbed is ook echt zo mooi als op de foto. Erg goede kwaliteit katoen. Ontwerpster PiP haalt haar inspiratie uit alledaagse dingen als wilde rozen in bloei en haar parkiet Tjommy, die terug te vinden zijn in haar ontwerpen.


Pip dekbedovertrekken zijn er uiteraard en elke gangbare maatvoering en wellicht ook in speciale maten verkrijgbaar. Zo past jouw inrichting helemaal bij elkaar. Hij is alleen erg onhandig in het gebruik omdat de onderkant over de hele breedte open is.


Het Spring to life petit dessin met beeldschone bloemen, planten en vlinders in de chique kleuren groen, blauw en rood geven samen een stijlvolle combinatie. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Pip studio fantasy

Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. En dat is dan ook waar dit hippe Nederlandse merk voor staat. Die bestaat uit kleurrijke dekbedovertrekken, bijpassende hoeslakens, plaids en sierkussens.


Wij bieden u altijd het volledige assortiment tegen de laagste mogelijke prijzen. Ieder seizoen komt er een nieuwe collectie en gaat de oude collectie van pip studio in de sale. Groot assortiment PiP dekbedovertrekken. Dit Floral Fantasy sierkussen is vierkant en versierd met de mooiste bloemen op een ecru gekleurde achtergrond. De tijk van dit sierkussen is gemaakt van 1 zachte perkal katoen.


Pip studio fantasy

Wakker worden met Pip staat garant voor een inspirerende ochten vol creativiteit en verrassingen. Maar geen zorgen: ook als je op dit moment nog niet uitgeproken blij bent, dan wórdt je het wel van de ontwerpen van PiP. Het dekbedovertrek is van een zachte kwaliteit katoen percale gemaakt (200TC) en is uitgevoerd in de kleur ecru. De achterzijde heeft een waaierpatroon in de kleur lichtblauw.


PiP Studio Fantasy Voorraadpot L Bruin. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. De vrolijkheid van haar collectie is terug te zien in de vorm van felle kleuren, sierlijke details en speelse lijnen.


Pip studio fantasy

Pip producten zijn vrolijk, met veel kleur, en vaak versierd met gedetailleerde bloemen en vogeltjes prints. Pip studio staat voor vrolijke en mooi afgewerkte producten van uitzonderlijke kwaliteit. De producten zijn geproduceerd van hoogwaardige materialen waardoor ze jarenlang mooi blijven. Omdat katoen een 1 natuurlijk materiaal is, kan het goed ademen en vocht absorberen.


Katoen voelt altijd fris aan en is één van de fijnere materialen om. Verhoog de sfeer in uw slaapkamer met de prachtige dekbedhoezen van Dekbedovertrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts