vrijdag 13 oktober 2017

Philips digitale fotolijst

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt! Uw foto als ultraHD-afdruk. Extreme scherpte en resolutie. Philips Digital schnell bestellen. Preise finden und vergleichen!


Door de locatie en grootte van de knop is de fotolijst makkelijk en snel te bedienen. Praktischer en eenvoudiger kan het niet! Vergelijk, lees beoordelingen en bestel online. Vind jouw specifieke model en download de handleiding of bekijk de veelgestelde vragen. Geïntegreerde G-sensor voor automatische aanpassing van de beeldweergave (liggend en staand formaat).


Coolblue: alles voor een glimlach. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Bij de aankoop van een digitale fotolijst is het belangrijk om te kijken of hij verschillende bestandsformaten ondersteunt. Daarnaast verschilt per digitale fotolijst het interne geheugen.


Philips digitale fotolijst

Denver PFF-7fotolijst met Frameo software, kleur zwart. Het perfecte kado voor de familie! Hiermee nodig je ook vrienden en familie uit tot het sturen van hun beelden.


Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Philips digitale fotolijst

Kiesje een losstaand model, of eentje die aan de muur bevestigd kan worden? Eentje met een lichtsensor, een mooi LED scherm, en auto rotatie? En wat voor geheugenkaart moet erin passen? Usb-stick, SD-card of SDHC? Te koop prima werkende fotolijst van philips met losse magneetlijsten zodat je kunt wisselen.


Een digitale fotolijst kan behalve foto's meestal ook video filmpjes weergeven. Met een druk op de knop begint de show. Een haarscherp beeldscherm zorgt voor een briljante en levendige weergave.


Philips digitale fotolijst

De Nederlandse start-up Famatic is een campagne begonnen op Kickstarter om het geld bijeen te krijgen voor de productie van een digitale fotolijst die op afstand te beheren is. De fotolijst is bedoeld voor digibeten en hun families.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts