donderdag 5 oktober 2017

Tenco steigerhoutbeits white wash

Tenco steigerhoutbeits white wash

Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. White Wash, Grey Wash en Black Wash Snel thuis bezorgd! Voordelig online bij Agradi.


Tenco steigerhoutbeits white wash

Tenco steigerhoutbeits op waterbasis, is bestemd voor zachte houtsoorten zoals bijv. Geeft uw houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Accentueert de houtnerf en beschermt het hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Tenco beits voor steigerhout: op waterbasis.


Het bereiken van het gewenste grey wash effect vergt wat geƫxperimenteer. De grootste collectie Steigerhoutbeits! Ook goedkope Steigerhoutbeits.


Tenco steigerhoutbeits white wash

De beits geeft bescherming en verfraaiing aan houten objecten in en rondom je huis. De beits zorgt voor een doorleefde, nostalgische uitstraling van het houtwerk. Verf Leverancier van Nederland! Maak van je huis een thuis met jouw persoonlijke bouwmarkt! Dekkende Beits Buiten Kleuren.


Beschermt en geeft het hout een nostalgisch uiterlijk. De Steigerolie Beits geeft uw houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking. Het krijgt het karakter van doorleefd hout.


Transparante beits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Door het gebruik van steigerhoutbeits geeft u uw steigerplanken een bescherming tegen weersinvloeden etc. De beitsen zijn transparant, dus de houtnerf blijft gewoon zichtbaar. De beits is op waterbasis en zowel binnen als buiten toe te passen. De juiste kleur ontstaat na droging.


Steigerhoutbeits Antraciet: Bij normaal aanbrengen (niet te dik) is het transparant, neigt een beetje naar zwart. Afhalen mogelijk in Katwijk of Werkendam - Verzendkosten € 295. Deze hebben wij van merken zoals Tenco en Hermadix.


Met een white wash beits verkrijgt het hout een mooie strandlook en past het goed bij een landelijk interieur. Vaak ben je met een enkele laag white wash al klaar, maar je kunt ervoor kiezen om voor een vollere dekking een tweede laag toe te passen. Tenco Douglas beits dekkend ijswit Diverse soorten hout PEFC gecertificeerde zagerijen Levertijd in werkdagen. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk.


Het geeft houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Deze beits is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor uw tuinplanten. Door de transparante werking van Tenco Steigerhout Beits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. Deel hier uw ervaring met dit product.


Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Vergelijk Grey Wash Beits online bij LionsHome. Hermadix steigerhoutbeits is milieuvriendelijk Hermadix heeft hart voor mens en milieu, ook bij de productie van deze steigerhoutbeits. Steeds meer mensen staan bewust in het leven.


Ze hebben oog voor het klimaat en leven verantwoord. Ook Hermadix heeft hart voor mens en milieu. De houtbeits Tuinhuis van Hubo is een transparante beits die zowel UV- als weersbestendig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts