maandag 16 oktober 2017

Landelijke verfkleuren

Landelijke woningen hoeven niet louter grijs en beige te zijn. Wij doken in ons archief, op zoek naar tien inspirerende voorbeelden van kleurrijke huizen. Onze hand geverfde kleurenkaart is beschikbaar bij uw dealer. Verfkleuren kiezen en combineren: Online tips en inspiratie.


Landelijke verfkleuren

Om een levendig en boeiend interieur te krijgen, is het een goed idee om verschillende kleuren te combineren. Zo kan je werken met accentwanden of het plafond een andere kleur geven dan de muren. Bij een accentwand kan je gerust kiezen voor een opvallend verfkleur. Of het nu groot, klein, oud of nieuw is. Je kun je interieur dus makkelijk veranderen en steeds nieuwe dingen proberen.


Heel wat mensen vergelijken de landelijke stijl met voorbijgestreefde interieurs uit grootmoeders tijd. Dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Met de juiste verfkleuren , meubels en decoratie kan een landelijk interieur ook erg modern ogen en perfect geïntegreerd worden in een hedendaagse woning. Zodoende willen we je graag verwelkomen in onze winkel om onze sfeer te beleven en de landelijke meubels te bekijken. De winkel beschikt over prachtige sfeerkamers waar je veel inspiratie op kunt doen.


Daarnaast is ons assortiment erg variëren wat er voor zorgt dat wij een van de meest toonaangevende landelijke woonwinkels zijn. Ook kleuren die terug te vinden zijn in de natuur zijn erg populair voor de inrichting van een hedendaagse landelijke woning. Deze kleurtinten gaan we onbewust verbinden met de rust en genegenheid die we terugvinden in de natuur. Dat is uiteraard waar het net om draait bij een landelijke inrichting. Schilder met Histor verf voor een langdurig strak resultaat.


Woonkamer in landelijke stijl Ideeën en inspiratie voor een woonkamer in landelijke stijl: Warmte en gezelligheid: als je met de landelijke stijl aan de slag gaat dan is dat vrijwel altijd het resultaat. Je kunt je hele huis in landelijke stijl inrichten, maar in dit geval gaan we ons concentreren op de woonkamer. Eén van de meest gebruikte kleurenpaletten in de cottage stijl zijn de aardetinten en onbewust brengen we deze kleuren in verband met rust en warmte.


Wat natuurlijk typerend is voor een interieur in de landelijke stijl. Onderstaand enkele voorbeelden van kleurenpaletten met zachte aardetinten en natuurlijke kleuren. Een landelijke hoeve krijgt pas écht charme als je de juiste verfkleuren gebruikt. Streperige kleurschakeringen. Kalk- en krijtverf hebben geen geheimen meer voor de specialisten van Painting the Past.


Stem de verfkleuren mooi af op alle andere materiaalkleuren, zodat je geen dissonanten krijgt in het geheel. De trend van open keukens heeft ervoor gezorgd dat keuken, eetruimte en woonkamer steeds vaker in elkaar overlopen. Om gepersonaliseerde commerciële berichten aan u te kunnen sturen, zullen we profielen creëren en uw interactie met ons analyseren. Hiervoor kijken we naar uw. Traditionele verfkleuren Veel fabrikanten van verven hebben traditionele verfkleuren in hun assortiment opgenomen, die gebaseerd zijn op de rijke traditie van het kleurgebruik in Nederland door de jaren heen.


Landelijke verfkleuren

Veel verfkleuren waren en zijn populair en worden gewaardeerd om de uitstraling en de vele kleurencombinaties. Naast het functionele verdient ook het esthetische je aandacht. Het interieur van de leefruimte kan je volledig aanpassen aan je eigen smaak en stijl. Hou je van gezellighei warmte en de kalmte van het plattelan geef dan je woonkamer een landelijke stijl.


Uiteindelijk moet je interieur één harmonieus geheel vormen. Kijk dus ook naar de vloerbekleding, gordijnen en meubels. Een houten parketvloer geeft vanzelf een warm gevoel, terwijl een vloer uit tegels of beton een kille indruk maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts