dinsdag 3 oktober 2017

Bert plantagie vision salontafel

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils. Vind bert plantagie als je nu zoekt.


Stijlvol en bijzonder detail is het onderstel dat iets uitsteekt aan beide kanten van de salontafel , dit geeft de Vision een extra dimensie. Nieuw bert plantagie vision salontafel in noten in de olie. Xnu te koop voor € 8bezorgen is in overleg mogelijk! De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem.


Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. Deze tafel is onderdeel van de Vision -serie. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Bert plantagie vision salontafel

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het RVS onderstel is luchtig en dun, daardoor maakt de Vision tot een echt design object in ieder interieur. Afmetingen: 110x110xcm.


Strak, luchtig en toch stoer. Verkrijgbaar in verschillende hout afwerkingen voor het tafelblad waarmee u geheel een eigen stijl creƫert. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de belangrijkste meubelmerken in Nederland. Met de collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs vertaald het merk meubeltrends op geheel eigen wijze. Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam.


Stel zelf uw droombank samen. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Salontafels vanaf € 200! Hier vind je wat jij zoekt!


Het belangrijkste aspect bij het ontwerpen van salontafels is dat deze meubels passen bij de ruimte waar de tafel komt te staan. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat.


De collectie bevat zeer veel materiaalsoorten en kleuren en kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in maatvoering en randafwerkingen. Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs. Bekijk de collectie bij ons in Bavel. De laatste salontafels trends. De Vision is een salontafel met een unieke uitstaling.


Het luchtige, dunne onderstel van de salontafel Vision maakt van uw salontafel een waar designobject. De bert plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen. Het Dutch Design meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten.


Bert plantagie vision salontafel

In samenwerking met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder is een brede collectie neergezet met maatwerk als speerpunt. Het mooie RVS support systeem zorgt voor een strakke uitstraling. U kunt kiezen uit een massief of fineer bovenblad. Deze Vision kasten zijn in vele kleuren (lak en hout) verkrijgbaar en zijn voor diverse (woon)functies inzetbaar.


De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de stijlvolle, tijdloze ontwerpen. Bert Plantagie salontafel type VISION.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts