maandag 9 oktober 2017

Ptmd salontafel

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils. Door deze salontafel haal je de warmte en natuurlijke gevoel naar binnen.


Haal deze musthave nu in huis! Is compleet als nieuw (geen gebruikersporen).

Zo goed als nieuw Ophalen. Salontafel ptmd jaar gebruikt. Het blad van deze salontafel is gemaakt van glas. Het onderstel is gemaakt van metaal. Door deze combinatie van materialen past deze salontafel goed in ieder industrieel interieur.


Uw toekomstige koffietafel, een echte klassieker. Deze mooie tafel met juar houten tafelblad en uitstralende.

De tafel is gemaakt van het hardhout soort Juar en is afkomstig uit Sumatra. Het houten blad is behandeld met een matte coating. In deze serie is ook een sidetable, bijzettafel en een eetkamertafel. Een salontafel staat midden in de huiskamer en dat maakt hem sowieso een blikvanger.


Of je nu kiest voor een houten ronde salontafel of een design vierkante salontafel : hij bepaalt sterk jouw woonstijl dus kies hem zorgvuldig. Meerdere kleine tafeltjes geven een speels effect en zijn erg praktisch omdat je ze makkelijk kunt verplaatsen. Stel zelf uw droombank samen. Kies uit producten vanaf € 695. Vaak is een bijzettafel nog weer wat kleiner dan een salontafel , maar worden ze vaak allebei in de woonkamer geplaatst.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Vergelijk 2ptmd klokken. Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.


De laatste salontafels trends. Juar is een hardhout soort afkomstig van Sumatra.

Grillig in vorm, wat een authentieke en specifieke look creëert. Altijd dé perfecte salontafel voor jou in ons ruime assortiment Bekijk nu aanbiedingen en bestel deze nú gemakkelijk online. Ronde salontafel set van 2. Houten bijzettafel met zwarte stalen. Maar wist u dat een salontafel meerdere functies kan hebben?


Ga je een nieuwe salontafel kopen? Maak dan een keuze uit ons gevarieerde en zeer complete aanbod. Kies voor een salontafel met een massief uiterlijk voor een moderne en trendy look of ga juist voor een romantische of klassieke look.


Je kunt ook kiezen voor een salontafel die qua stijl overeenkomt met je eetkamertafel. PTMD salontafel set van 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts